Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αναφορά Καμμένου στις αποκαλύψεις του HOT DOC για τα email της Τρόικα



Η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που εμφανίζουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης. Η συνέντευξη επικεντρώθηκε στους όρους με τους οποίους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συμμετείχαν σε μια κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ κι ο Πάνος Καμμένος απαντούσε ως αυτό το σενάριο να είναι το επικρατέστερο. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος τόνισε πως το κόμμα του δε θα πάει πίσω από τις κόκκινες γραμμές του στα εθνικά θέματα αλλά και σε θέματα εκκλησίας και φορολογίας.
Επεσήμανε επίσης ότι θα αναζητηθούν από όλους όσους είναι ..
υπεύθυνοι για την τωρινή κατάσταση της χώρας, όχι μόνο πολιτικές ευθύνες αλλά και ποινικές. Εξήρε μάλιστα δημοσίως το HOT DOC και το koutipandoras.gr για τις αποκαλύψεις που έχουν κάνει, μεταξύ άλλων ως προς τον τρόπο διοίκησης της χώρας μέσω email.
Εμφανίστηκε υπερασπιστής της ελληνορθόδοξης παράδοσης και των ενστόλων ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα βάλει βέτο σε περίπτωση που κρίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να υπερφορολογήσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Τόνισε επίσης ότι οι ΑΝ.ΕΛ ως εταίροι σε μια κυβέρνηση θα προωθήσουν την σύσταση συμμαχιών της Ελλάδας και με χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα, τόσο σε οικονομικά όσο και εθνικά ζητήματα.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας χωρίς τους Σαμαρά και Βενιζέλο με τους οποίους απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία. Απέκλεισε συνεργασία των ΑΝ.ΕΛ. με μια συγκυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει το "ΠΟΤΑΜΙ" μιας και κάτι τέτοιο, πρώτον θα σημαίνει συνεργασία με τον κ. Μπόμπολα και δεύτερον θα ισοδυναμούσε με συνεργασία με το Γιώργο Παπανδρέου. Επανερχόμενος στην περίπτωση του κ. Σαμαρά προεξόφλησε πως θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΝΔ το βράδυ των εκλογών. 
Χαρακτήρισε μάλιστα "Μοιραίο" τον Αντώνη Σαμαρά για την ΝΔ, στην οποία έχει αφήσει να μπουν άτομα νεοναζιστικής ιδεολογίας όπως οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης, απομακρύνοντάς την από το ιδεολογικό περιεχόμενο που είχε επι εποχής ηγεσίας της από τους προηγούμενους προέδρους της.
 Kατεβάστε εδώ το σχετικό τεύχος των αποκαλύψεων του HOT DOC.

 http://www.koutipandoras.gr/article/131702/anafora-kammenoy-stis-apokalypseis-toy-hot-doc-gia-ta-email-tis-troika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου