Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Π.Καμμένος: "Δεν θα αφήσουμε να κοσοβοποιηθεί η Θράκη"

Με τον δήμαρχο Ορεστιάδας συναντήθηκε  ο πρόεδρος των
Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
 Ο κ. Καμμένος έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα, αφήνοντας αιχμές για την πολιτική της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα.
«Πιστεύουν και νομίζουν ότι θα αφήσουμε να κοσοβοποιηθεί η Θράκη. Κάνουν μεγάλο λάθος", δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντησή του με τον Βασίλη ..
Μαυρίδη.
Ο κ. Καμμένος κατά την περιοδεία του στην Θράκη συναντήθηκε επίσης με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη και τους απλήρωτους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Ορεστιάδα.
«Ήρθαμε να του διατυπώσουμε τη μόνιμη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η Θράκη, ο Έβρος και ιδίως ο βόρειος Έβρος, εδώ που δίνουν τη μάχη η δημοτική αρχή μαζί με τους κατοίκους, σε αντίξοες συνθήκες, εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία, η οποία, όπως απέδειξε και χθες, δυστυχώς αποφεύγει τον διάλογο», τόνισε ο κ.Καμμένος.
«Θέλω να κάνω μια έκκληση, ιδίως προς την Αθήνα και τα κέντρα, ότι εδώ που φυλάνε Θερμοπύλες οι Έλληνες δεν υπάρχει υγεία, ουσιαστικά έχει εγκαταλειφθεί η υγειονομική στήριξη. Αντί να γίνονται επενδύσεις, οι αποφάσεις που παίρνονται είναι να κλείνουν εργοστάσια. Η τελευταία απόφαση για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και για τη μονάδα στην Ορεστιάδα είναι καθοριστική για το δήμο, αλλά και για το νομό, διότι χτυπάει παράλληλα τους εργαζόμενους που τόσα χρόνια δίνουν την ψυχή τους, αλλά και το αίμα τους στην ελληνική οικονομία και παράλληλα τους τευτλοπαραγωγούς» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε αδιανόητο να αποφασίζουν το κλείσιμο της μονάδας και διεμήνυσε ότι «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε δίπλα την επόμενη ημέρα των εκλογών για να ξαναρχίσει να λειτουργεί η μονάδα, να ξαναρχίσουν να παράγουν τεύτλα και παράλληλα να γίνουν εκείνα τα έργα τα οποία απατούνται, προκειμένου αντί να φεύγουν μετανάστες από την Ορεστιάδα να έρχονται εδώ νέοι εργαζόμενοι».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου