Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Καμμένος: ''Εκείνοι που σκλάβωσαν αυτόν τον τόπο πρέπει να φοβούνται''

Μιλώντας στο Ωδείο της πόλης ο κ Καμμένος είπε ότι, « η Κρήτη στέλνει το μήνυμα σε όλη την χώρα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν φοβούνται τίποτα. Οι κατακτητές φοβούνται. Εκείνοι που σκλάβωσαν τον τόπο αυτό πρέπει να φοβούνται τους Έλληνες.
 
Η θεωρία του τρόμου που έχει αναπτύξει η σημερινή κυβέρνηση είναι μια θεωρία η οποία δεν βρίσκει ανταπόκριση στους Έλληνες και τις Ελληνίδες».
 Αναφορά σε σκληρά μέτρα
 Ο κ Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η αλήθεια την οποία επικαλείται βρίσκεται στα σκληρά μέτρα και ..
τις πολιτικές που εφάρμοσε υποστηρίζοντας ότι έχει εξαθλιωθεί η μεσαία τάξη, έχει σταματήσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα .
 
« Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση αυτή, έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση. Η αλήθεια είναι ότι αν συνεχιζόταν η ζωή αυτής της κυβέρνησης θα ερχόντουσαν δύο νέα μνημόνια», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
 
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστήριξε ακόμα ότι «αυτή η κυβέρνηση εξαθλίωσε και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό με μια πολιτική που δεν βγαίνει πουθενά».
 
Όπως επίσης επεσήμανε ακόμη οι ίδιοι Ευρωπαίοι ομολόγησαν ότι έκαναν λάθος στην Ελλάδα, έκαναν λάθος φάρμακο που όπως είπε σκοτώνει τον ασθενή.
 
Στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επεσήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με όλες και όλους τους καθαρούς Έλληνες όπως είπε χαρακτηριστικά.
 
«Θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες, θέλουμε να ενώσουμε τους πατριώτες , να επανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία στην χώρα. Απειλούν ότι θα έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθουν οι αριστεροί με τα κονσερβοκούτια να διοικήσουν τη χώρα.
Θα πάρουν τις περιουσίες των Ελλήνων. Τις περιουσίες των Ελλήνων δεν τις πήραν οι κομμουνιστές, ο Σαμαράς τις πήρε και ο Βενιζέλος» υποστήριξε .
 
Από τα Χανιά ο κ Καμμένος ζήτησε για μια ακόμα φορά διαγραφή του χρέους υποστηρίζοντας ότι δεν είναι χρέος των πολιτών και υποστήριξε ότι η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα μέτρα τα οποία θα πάρει η επόμενη κυβέρνηση.
 
Επανέλαβε επίσης την πρόταση του για την σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου για να δούμε, όπως είπε, πιο είναι το πραγματικό χρέος.
 
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στις θέσεις του κόμματος του τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του πρωτογενή τομέα, ρύθμιση των οφειλών των επιχειρήσεων, χαμηλότερη φορολόγηση, ενίσχυση του τουρισμού και των υποδομών σε όλους τους τομείς.
 
Παράλληλα αναφέρθηκε στην γενναία όπως την χαρακτήρισε στάση των βουλευτών του κόμματος του που δεν υπέκυψαν, όπως τόνισε, στις πιέσεις και δεν ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Για την Κρήτη πρότεινε την δημιουργία ενός μεγάλου κεντρικού αεροδρομίου, ενίσχυση των υποδομών για την κρουαζιέρα ενώ για μια ακόμα φορά τάχθηκε κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων.
 
Την Δευτέρα ο κ. Καμμένος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Galaxy.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου