Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος: ''Οδεύουμε στην οδό της Ορθοδοξίας, δεν ανήκουμε σε σκοτεινές στοές''

Πάνος Καμμένος στο ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ:''Οδεύουμε στην οδό της Ορθοδοξίας, δεν ανήκουμε σε σκοτεινές στοές''
"Πρώτο βιολί της κυβέρνησης είναι ο κ. Νίκος Δένδιας, γνωστός μασόνος και εκπρόσωπος της νέας τάξης πραγμάτων των Rothschild στην Ελλάδα."

 Του Γιώργου Θεοχάρη
Για πόλεμο λάσπης εις βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κάνει λόγο o πρόεδρος τους, κ. Πάνος Καμμένος, σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ.
Ταυτόχρονα επισημαίνει ότι το κόμμα του τάχθηκε ανοιχτά κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και εξαπολύει πυρά κατά της συγκυβέρνησης που την υπηρετούν, όπως λέει. Ο κ. Καμμένος εξηγεί για την σημασία που θα έχει η ψήφος στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κάνοντας όμως και αυτοκριτική σε λανθασμένες κινήσεις του εξηγώντας ''Ουδείς αναμάρτητος''. Επίσης, αναλύει τις στενές σχέσεις που διατηρεί με την Εκκλησία και το Αγιο Ορος που είναι κι ο πνευματικός του πατέρας.
Αναλυτικά η συνέντευξη 


-Κύριε Πρόεδρε, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν από εκείνους που ψηφίζοντας «παρών» στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ξεκλείδωσαν τη διαδικασία για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πάρετε μια τέτοια σημαντική απόφαση; Έχει ανάγκη ο τόπος από εκλογές;
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την αρχή είπαμε την αλήθεια, ότι είμαστε αντίθετοι σε αυτή τη συγκυβέρνηση της νέας τάξης πραγμάτων που προσπάθησε να καταργήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας, την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το Σύνταγμα και να προωθήσει το σενάριο της γερμανικής επικυριαρχίας για παγκοσμιοποίηση με υποστολή των σημαιών, με περιθωριοποίηση των αρχών, της θρησκείας, των αξιών.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αν και δεχτήκαμε τεράστιο πόλεμο από τη νέα τάξη πραγμάτων, καταφέραμε με 12 βουλευτές να ανατρέψουμε την κυβέρνηση. Είναι σημαδιακά τα νούμερα στη ζωή και στην ιστορία της Ελλάδας, 168+12=180. Ο 13ος πάντα, όπως στο Μυστικό Δείπνο, είναι ο προδότης και ο Ιούδας.
 
-Και πάμε στο διά ταύτα, σε λίγες μέρες ο Έλληνας ψηφοφόρος καλείται να αποφασίσει για την επόμενη κυβέρνηση. Γιατί να επιλέξει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το μόνο πατριωτικό και δημοκρατικό Κίνημα που έχουμε κάνει ξεκάθαρα δημόσια ομολογία για τις «κόκκινες γραμμές» μας που είναι τα εθνικά θέματα, ο σύνδεσμος της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό, οι σχέσεις κράτους - εκκλησίας και η προστασία της ιδιωτικής περιουσίας. Ο Έλληνας ψηφοφόρος γνωρίζει ότι εμείς δεν τον προδώσαμε ποτέ. Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα υπηρετήσαμε τις αρχές και τις αξίες μας. Ανεξαρτήτως του πολέμου που δεχτήκαμε, αντέξαμε, ομολογήσαμε και πιστεύω ότι οι Έλληνες ξέρουν ότι όταν μας επιλέξουν - και αν αποτρέψουμε με την είσοδό μας στη Βουλή την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ - θα είμαστε εκείνος ο μοχλός της προστασίας των αρχών και των αξιών της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.
 
-Πιστεύετε ότι οι τρικυμίες που πέρασαν κατά καιρούς οι ΑΝ.ΕΛ. με αποχωρήσεις στελεχών θα επηρεάσουν την εκλογική σας δύναμη;
Οδεύουμε στην οδό της Ορθοδοξίας. Στην Ορθοδοξία πάντα υπάρχουν μάρτυρες και «Ιούδες». Δοκιμασίες «από Θεού» λέει ο γέροντάς μου. Στις τρικυμίες που περάσαμε, στις δυσκολίες που περάσαμε πάντα σκεφτόμουν ότι οι δυσκολίες αυτές και οι τρικυμίες ήταν «από Θεού». Με ταπεινότητα πιστεύω ότι καταφέραμε να αντισταθούμε, να κρατήσουμε. Ναι, θα επηρεάσουν την εκλογική μας δύναμη, αλλά η εκλογική μας δύναμη εξαρτάται από εκείνους που έμειναν όρθιοι, καθαροί, έντιμοι και δεν ήταν επίορκοι και όργανα της νέας τάξης πραγμάτων.
 
-Βλέπουμε εσχάτως μια «επίθεση» αγάπης και εκ δεξιών και εξ ευωνύμων προς την Εκκλησία. Πώς το κρίνετε;
Η Ορθοδοξία διδάσκει ότι όλοι είμαστε αμαρτωλοί. Ο αμαρτωλός έχει το δικαίωμα στη μετάνοια, στην εξομολόγηση και στη συγχώρεση. Εύχομαι από καρδιάς, ανεξαρτήτως της επιθέσεως αγάπης εκ δεξιών ή εξ ευωνύμων, αυτή η «επίθεση» αγάπης προς την Εκκλησία να είναι αληθινή. Συγχώρεσε ο Χριστός την πόρνη και δέχθηκε το απολωλός πρόβατο καλύτερα από εκείνους που πάντα παρέμεναν στην αγκαλιά του. Εύχομαι από καρδίας όλοι εκείνοι οι οποίοι κάνουν «επίθεση» αγάπης, αυτή η «επίθεση» να κρύβει έστω και μια στάλα ειλικρίνειας.
 
-Αυτή η κυβέρνηση τραυμάτισε την Ορθοδοξία με αποφάσεις όπως η καύση των νεκρών, το τέμενος, το μάθημα των θρησκευτικών και άλλα. Από την άλλη, διακαής πόθος της αριστεράς είναι ο χωρισμός κράτους - εκκλησίας. Πώς τοποθετούνται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλα αυτά;
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ταχθεί δημόσια κατά της νέας τάξης πραγμάτων, έχουμε ομολογήσει από βήματος Βουλής και από βήματος Θεού ότι δεν ανήκουμε στη μασονία, δεν ανήκουμε σε σκοτεινές στοές, είμαστε γνήσιοι Ορθόδοξοι, πιστοί, με τις αμαρτίες μας, και αιτούμεθα συγχωρέσεως εκ Θεού και ανθρώπων. Και από τις δύο πλευρές βλέπουμε ότι η νέα τάξη πραγμάτων ελέγχει. Από τη μια πλευρά η κυβέρνηση δεν έκανε μόνο αυτά που είπατε, κατήργησε την αργία της Κυριακής.
 Πρώτο βιολί της κυβέρνησης είναι ο κ. Νίκος Δένδιας, γνωστός μασόνος και εκπρόσωπος της νέας τάξης πραγμάτων των Rothschild στην Ελλάδα. 
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν στην αριστερά άθεοι, υπάρχουν στην αριστερά εθνομηδενιστές. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα σταθούμε, με τη βοήθεια του Θεού, σαν μαρμάρινη κολώνα μεταξύ των δύο και ευχόμεθα όπως μετανοήσουν και ακολουθήσουν το δρόμο του Θεού.
-Μιλήστε μας για τη σχέση σας με την εκκλησία και το Άγιον Όρος.
Δεν είμαι τίποτε άλλο από ένας ταπεινός, αμαρτωλός, Ορθόδοξος Χριστιανός. Σέβομαι την ελληνική Εκκλησία και θεωρώ ότι το Άγιον Όρος, το Περιβόλι της Παναγιάς, αποτελεί τη μεγαλύτερη περιουσία για τη διατήρηση των άρρηκτων δεσμών Ορθοδοξίας και Έθνους. Δεν κρύβω ότι ο γέροντάς μου στο Άγιον Όρος βρίσκεται στη Μονή Εσφιγμένου, η οποία έχει συγκρουστεί με την Κοινότητα. Όμως οι σχέσεις μου με όλες τις Μονές και ο σεβασμός σε όλες τις Μονές έχει να κάνει με την προσπάθεια όλες αυτές οι αμαρτίες και οι πειρασμοί, που βάζουν ανάμεσα στους Χριστιανούς περισσότερο οι άνθρωποι παρά οι ιεράρχες, να μπορέσουν να βρουν τη λύση τους. Θα παλέψω με όλη μου τη δύναμη. Από τις μεγαλύτερες Μονές του Αγίου Όρους μέχρι τα τελευταία κελιά όπου Άγιοι πατέρες, καθοδηγητές, πνευματικοί και εξομολογητές μας, θα μπορέσουν να φέρουν αυτή την ενότητα των Χριστιανών, ως οδηγό απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων, απέναντι στην προσπάθεια να δυσφημίσουν την Ορθοδοξία, να αλλοιώσουν τις αρχές και τις αξίες και με ταπεινότητα είμαι βέβαιος ότι θα έρθει η Ανάσταση.
Έχω την υπέρτατη τιμή να διατηρώ πνευματικές σχέσεις  και με τον Γέροντα της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου.
 
ΦΩΤΟ: Ο Πάνος Καμμένος στην ερημική Σκήτη της Μικράς Αγίας Αννης στο Αγιο Ορος με τον γέροντα Θωμά και τον π. Φίλιππο από την ξακουστή  αδελφότητα πρωτοψαλτών των Θωμάδων.

  http://www.agioritikovima.gr/arthra/item/52371

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου