Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

H ΔΗΜΑΡ θέλει 4 υπουργεία και… μερικές γραμματείες!


http://kentrinews.gr/images/koyvelisfotis.jpg
Το ακούσαμε κι αυτό: η «κυβερνώσα αριστερά» του Φώτη Κουβέλη φέρεται, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, να θέλει 4 υπουργεία και περίπου 6 γραμματείες, στην επόμενη κυβέρνηση.
Το αίτημα Κουβέλη έχει να κάνει με τα υπουργεία: Δικαιοσύνης,  Ηλεκτρονικής Μεταρρύθμισης, Εργασίας και Περιβάλλοντος.
Στο Μαξίμου με το που άκουσαν τις… επιθυμίες του «πάστορα» της Αγ. Κωνσταντίνου, μόνο στα κεραμίδια δεν ανέβηκαν…! Κι εδώ που τα λέμε και με το δίκιο τους.
Δηλαδή αν η ΔΗΜΑΡ του 4% – σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις- πάρει 4 υπουργεία, το ΠΑΣΟΚ 5 με 6 υπουργεία, – εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν το ΠΑΣΟΚ να συμμετέχει ενεργά με κορυφαία στελέχη του στην κυβέρνηση- τότε τι θα μείνει για το πρώτο κόμμα που είναι η ΝΔ;
Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τα όνειρα που κάνουν στη ΔΗΜΑΡ, είναι σχεδόν απίθανο να ικανοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς αυτό το αίτημα.
Το σενάριο που είναι κοντά στην πραγματικότητα θέλει τον πρωθυπουργό να έχει προτείνει στην «κυβερνώσα αριστερά», ένα υπουργείο και δύο θέσεις υφυπουργών.
Τέλος, ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, έχει διαμηνύσει στον Φ. Κουβέλη ότι στον επικείμενο ανασχηματισμό θα τεθούν εκτός οι Αντ. Ρουπακιώτης, Αντ. Μανιτάκης και Φ. Σκοπούλη, που προτάθηκαν από τη ΔΗΜΑΡ τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή: kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου