Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Θα μας πείτε επιτέλους κ.Μιχαλολιάκο ποιος είναι ο συλληφθείς Χρυσαυγίτης που έπιασε η ΕΛΑΣ;


WWW.ANTINEWS.GR
 Εμείς ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή. Αφήσαμε όμως, στον κ.Μιχαλολιάκο λίγο χρόνο για να το σκεφτεί. Δείτε τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε και βγάλτε τώρα τα συμπεράσματά σας. Ο ένας από τους δύο Χρυσαυγίτες που έπιασε η ΕΛΑΣ προ ημερών με οπλισμό, είναι αυτός  που στεκόταν δίπλα από τον κ.Μιχαλολιάκο, στην προ εβδομάδων συγκέντρωση που έκανε στο κέντρο της Αθήνας. Αξιοσημείωτο είναι επίσης, και γεννά ερωτηματικά, το γεγονός ότι έως τώρα ουδείς από την ΕΛΑΣ “φρόντισε” να διαρρεύσει κάτι για την “πολιτική” δραστηριότητα του Παναγιώτη Δράκου, και πόσο κοντά ήταν στον Μιχαλολιάκο. Από τις φώτο πάντως, φαίνεται πως παραείναι κοντά του, τουλάχιστον στην εξέδρα, μόλις δυό-τρία μέτρα.

Η ομοιότητα με τον εξ αριστερών Χρυσαυγίτη, στην εξέδρα μπροστά από τη λέσχη αξιωματικών, στις 2-2-2013, δεν είναι απλά εκπληκτική. Είναι σαν να πρόκειται -ίσως;- για τον δίδυμο αδελφό του συλληφθέντα. Αν προσέξετε μάλιστα τις φωτογραφίες της Σήμανσης της ΕΛΑΣ και αυτές του Χρυσαυγίτη στη συγκέντρωση, θα διακρίνετε πεντακάθαρα στο πρόσωπό τις δύο ελιές που έχει στη μύτη του ο Χρυσαγίτης. Για να μην μιλήσουμε για αυτό που ονομάζουν οι ειδικοί το “μοναδικό αποτύπωμα” του προσώπου του κάθε ανθρώπου, τα αυτιά. Όσον αφορά τα μάτια, αυτά κρύβονται κάτω από το καπελάκι στην φωτογραφία από τη συγκέντρωση.  Με έναν μικρό φωτισμό όμως μπορείτε να διακρίνετε ότι και το σχήμα των ματιών του είναι το ίδιο. Υπάρχουν επίσης, και κάποια σημαδάκια στο πρόσωπο που επίσης φαίνονται σε όλες τις φωτογραφίες.
Σήμερα, πληροφορίες έφεραν τους δύο Χρυσαγίτες ως μέλη της άτυπης προσωπικής φρουράς βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, ποιου είναι άραγε; Όλα δείχνουν πάντως, ότι τουλάχιστον ο ένας εξ’ αυτών δεν πρόκειται για τυχαίο πρόσωπο
μέσα στην ΧΑ. Άλλωστε, σίγουρα δεν θα τον έβαζαν σε κεντρικές εκδηλώσεις τους να στέκεται δίπλα στον αρχηγό. Καλό είναι λοιπόν, ο τελευταίος να πει περί ποίων πρόκειται. Από την πλευρά της επίσης, η ΕΛΑΣ καλό θα είναι να δώσει στη δημοσιότητα (όπως κάνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις) περαιτέρω πληροφορίες γύρω από αυτά τα άτομα. Διότι, είναι σίγουρο ότι ξέρει ποιοι ακριβώς είναι. Σε αντίθετη περίπτωση, θα κατηγορηθεί από τους διάφορους Συριζαίους -και όχι μόνο- ότι κάνει τα στραβά μάτια στη ΧΑ.

Όπως έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση της ΕΛΑΣ στις 14-02-2013 τα δύο άτομα που συνελήφθησαν (και οι δύο Χρυσαυγίτες), πιάστηκαν για “κατοχή όπλων στις 05-02-2013 στο Χαϊδάρι Αττικής. Πρόκειται για τους Δράκο Παναγιώτη του Θεόδωρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το1986 στην Κόρινθο, και Χαϊδά Γρηγόριο-Λουκά του Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1994 στην Κόρινθο”. Οι δύο ημεδαποί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, “κατελήφθησαν βραδινές ώρες της (05-02-2013) από αστυνομικούς να κινούνται στην περιοχή του Χαϊδαρίου Αττικής, με όχημα το οποίο δεν έφερε την πίσω κρατική πινακίδα κυκλοφορίας. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτούς βρέθηκαν: Στην κατοχή του 27χρονου, ένα (1) πιστόλι ZASTAVA με 4 φυσίγγια, ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ και ένας (1) σουγιάς. Στην κατοχή του 19χρονου, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ, ένα (1) ζευγάρι γάντια και μία (1) κουκούλα τύπου full face. Στο χώρο αποσκευών του οχήματος δύο (2) κράνη μαύρου χρώματος”.
“Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω ατόμων πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5819224 του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.
Θ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου