Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πάνος Κάμμένος: "Την πατρίδα έχουμε ιδεολογία και αρχή"

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 
 
Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Κρήτης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΑΟΖ».

 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

 

Εισηγήσεις έκαναν οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και Νότης Μαριάς και η Τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.

 

Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έχει ως εξής:
 
«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,

 

Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, εάν δεν ξεκινήσει η λεβεντογέννα Κρήτη δεν ξεκινά η Ελλάδα την αντίσταση απέναντι στον ξένο κατακτητή.

 
Ξεκινήσαμε λοιπόν κάτω, λέγοντας ότι κηρύσσουμε βεντέτα σε αυτούς που πάνε να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας. Η βεντέτα συνεχίζεται μέχρι να φύγει και ο τελευταίος επίτροπος από τα ελληνικά υπουργεία, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος κατακτητής που σήμερα έχει καλέσει η τριμερής κυβέρνηση για να εκπροσωπεί τους δανειστές, σε μια πατρίδα εθνικά κυρίαρχη, μια πατρίδα ελεύθερη, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος από εκείνους που έχουν πάρει το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών μας, μέχρι να απελευθερωθεί αυτός ο τόπος, που έχει βαφτεί με αίμα και ιδρώτα.
 
Γιατί αυτά που εμείς λέγαμε πριν από τις εκλογές, είναι αυτά τα οποία ζούμε σήμερα. Όταν εμείς προειδοποιούσαμε τον ελληνικό λαό και λέγαμε ότι όλα αυτά που υπόσχεται η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά, δηλαδή η συγκυβέρνηση, είναι ψέματα, τα περίφημα 18 σημεία, κάποιοι δεν μας πίστεψαν. Κάποιοι συνταξιούχοι απειλήθηκαν φοβούμενοι ότι αν δεν ψηφίσουν την τριμερή κυβέρνηση τον Ιούλιο δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Κάποιοι μπήκαν στο δίλημμα ότι αν δεν ψηφίσουν το μνημόνιο, δηλαδή τους τρεις συνεταίρους του μνημονίου, η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν τήρησαν κανένα από τα 18 σημεία που υποσχέθηκαν πριν από τις εκλογές στον ελληνικό λαό. Κανένα από αυτά που υποσχέθηκαν στα «Ζάππεια» δεν κράτησαν.
 
Είπαν στους απόστρατους και στους εν ενεργεία αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ότι δεν θα μπουν στα ειδικά μισθολόγια. Και όμως κάθε μέρα που περνά διαλύουν ουσιαστικά τον κορμό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
 
Είπαν στους συνταξιούχους ότι δεν θα μειώσουν τις συντάξεις και ακόμα και τις συντάξεις του ΟΓΑ είδατε που τις έχουν πάει. Είπαν ότι θα φέρουν ανάπτυξη και αντί για ανάπτυξη έφεραν τα λουκέτα. Όταν τους είπαμε ότι παραχωρούν στο αγγλικό δίκαιο και στα δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου την εθνική κυριαρχία της χώρας, μας διέψευσαν από το βήμα της Βουλής και μετά τα υπέγραψαν όλα, γιατί τα έχουν υπογράψει όλα με προσωπική τους εγγύηση ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης.
 
Με προσωπική τους εγγύηση προχωρά το μνημόνιο, ένα μνημόνιο που έχει φθάσει μόνο στο 50% της εσωτερικής υποτίμησης, δηλαδή της εξαθλίωσης της χώρας. Λένε τώρα ότι αν τους στηρίξουν θα έρθει η ανάπτυξη μετά τον Σεπτέμβριο. Λένε πάλι ψέματα. Ο στόχος τους είναι να προχωρήσει η εσωτερική υποτίμηση, η εξαθλίωση των Ελλήνων ακόμα για ένα 50%, δηλαδή αυτά τα οποία έλεγαν πριν από λίγες μέρες στις τηλεοράσεις μέσω του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών ότι ο κατώτατος μισθός θα πέσει κάτω από τα επίπεδα της Πορτογαλίας και τον διέψευσαν, χωρίς να τον διώξουν, είναι αυτά που έχουν υπογράψει. Έχουν βάλει την υπογραφή τους και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης.
 
Οι μέρες που έρχονται είναι μέρες που οι εισπρακτικές εταιρείες θα μπουν σε κάθε σπίτι. Ο στόχος τους είναι η κατάργηση της ιδιοκτησίας, να μην υπάρχει Έλληνας που θα έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. Σκοπός τους είναι με τους βαρείς φόρους που θα πέσουν στην ιδιοκτησία, ακόμα και στα χωράφια, να μην μπορούν οι Έλληνες να πληρώσουν, προκειμένου να κατασχέσουν καθετί το οποίο έχει η ελληνική οικογένεια και το έχει πληρώσει με αίμα και ιδρώτα. Στόχος τους βέβαια μεγαλύτερος είναι η δημόσια περιουσία, στόχος τους μεγαλύτερος είναι τα «φιλέτα» αυτά, που λέγονται ελληνικά τουριστικά μέρη.
 
Βλέπετε τι γίνεται με το Ελληνικό, θέλουν να πουλήσουν από το Σούνιο μέχρι και τον Πειραιά όλες τις μονάδες που έχει μέσα για ένα κομμάτι ψωμί και όχι να προχωρήσουν στην εκμετάλλευση προκειμένου να γίνει ένας τουριστικός παράδεισος, αλλά να μετατρέψουν όλη την Ελλάδα σε μια χώρα all inclusive, όπου θα έρχονται, με τα χρωστούμενα, τα πανωτόκια που μας έβαλαν οι Γερμανοί τραπεζίτες, οι συνταξιούχοι της Γερμανίας με ένα βραχιολάκι, με το οποίο θα περνούν μέσα σε κλειστά ξενοδοχεία, με προϊόντα που ήδη θα φέρουν και θα εισάγουν για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια παραθεριστική κατοικία της Γερμανίας.
 
Αυτό δηλαδή ακριβώς που περιέγραψε ο Αδόλφος Χίτλερ το 1936 στη γερμανική Βουλή, λέγοντας ότι θα πρέπει η Ευρώπη να καθυποταχτεί κάτω από την γερμανική δύναμη και να εκμεταλλευτούμε κάθε σπιθαμή γης αυτής της ηπείρου. Το Δ’ Γερμανικό Ράιχ αντιμετωπίζουμε. Στο Γ’ Γερμανικό Ράιχ οι Κρητικοί τους υποδεχτήκατε με τις πιρούνες και αντιμετωπίζατε τους αλεξιπτωτιστές που έπεφταν, προκειμένου να κατακτήσουν την πατρίδα μας και την Ευρώπη. Και αν δεν ήταν η κρητική ψυχή να τους καθυστερήσει θα είχε παραδοθεί όλη η Ευρώπη.
 
Αυτό θα κάνουμε και τώρα, από εδώ ξεκινάμε τη μεγάλη μάχη. Αυτή η μάχη είναι δύσκολη, θέλει λεβεντιά, θέλει κότσια. Κάποιοι δεν άντεξαν τον αγώνα, κάποιοι υποχώρησαν. Δεν τους κακίζουμε, τους θυμίζουμε μια κρητική μαντινάδα που λέει: «Η λεβεντιά είναι μια πληγή που πάντα αίμα τρέχει, Θεέ μου πώς την εβαστά εκείνος που την έχει».
 
Το ξέρουμε ότι θα ματώσουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε θεριά, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη νέα τάξη πραγμάτων, έχουμε να προασπιστούμε υπέρ πίστεως και πατρίδας, έχουμε να υπερασπιστούμε τα παιδιά μας. Είναι ένας αγώνας άνισος, γιατί κατέχουν το χρήμα, κατέχουν τη δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, από τους ξεπουλημένους της Siemens και στις κρατικές προμήθειες, τους οποίους ήλεγχαν, τους αργυρώνητους εκείνους πολιτικούς που τα «άρπαζαν» και τώρα τους εκβιάζουν με τις φωτογραφίες τους.
 
Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους λέμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, σας πολεμάμε στα ίσια και θα σας νικήσουμε. Σας πολεμάμε στα ίσια και θα ξεσηκώσουμε τον ελληνικό λαό μαζί μας. Θα δημιουργήσουμε το μεγάλο Πατριωτικό και Δημοκρατικό Μέτωπο, τη νέα μεγάλη
δημοκρατική παράταξη με Έλληνες πατριώτες από όλους τους χώρους του χθες.
 

Σε αυτό το κάλεσμα ήρθαν κοντά μας πολίτες που μέχρι χθες ανήκαν στην κεντροδεξιά, που πίστεψαν όμως στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, όταν μιλούσε για την Ευρώπη των εθνών -κρατών, την Ευρώπη δηλαδή, όπου το κάθε κράτος είχε τη δική του εθνική κυριαρχία, όπου το κάθε κράτος ήταν ισότιμο με το άλλο κράτος και όχι μια Ευρώπη που δίνει διαταγές η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόϊμπλε.
 
Μαζί μας έχουν συστρατευθεί πολίτες που πίστεψαν στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, στο ΠΑΣΟΚ που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και όχι στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη που έδωσε εντολή στον Πάγκαλο να αφήσουν τη σημαία στα Ίμια να «την πάρει ο αέρας» ή που παρέδωσε τον ηγέτη τον Κούρδων αγωνιστών, Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
 
Παράδειγμα είναι ο Γιάννης Δημαράς και το Άρμα Πολιτών που ήρθαν και μας βρήκαν σε αυτόν τον αγώνα και συστρατευόμαστε. Μαζί μας είναι ο μεγάλος χώρος του δημοκρατικού Κέντρου, ο χώρος που ο μεγάλος Έλληνας εθνάρχης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος ξεκίνησε από την Κρήτη με την κρητική λεβεντιά και κατέκτησε όλη την Ελλάδα. Αυτό το δημοκρατικό Κέντρο, που συνέτριψαν οι μυλόπετρες της μεταπολίτευσης.
 
Μαζί μας είναι και η πατριωτική αριστερά και χαίρομαι που ο βουλευτής που εκλέξατε εδώ, ο Νότης Μαριάς έχει αποδείξει μέσα στη Βουλή ότι μπορούμε να ενωθούμε οι Έλληνες, έχοντας μία και μόνο πίστη στην πατρίδα μας την Ελλάδα και τίποτα παραπάνω. Την πατρίδα έχουμε ιδεολογία και αρχή. Αυτό είναι το μεγάλο Δημοκρατικό Τόξο. Και την άλλη φορά θα είστε πολλοί βουλευτές. Και εδώ στο Ηράκλειο και στα Χανιά και στο Λασίθι και στο Ρέθυμνο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα κάνουμε τον χάρτη της Κρήτης με ένα τεράστιο γλάρο στις επόμενες εκλογές.
 
Θέλω σήμερα να σας πω ότι δεν είναι τυχαία η μοίρα αυτού εδώ του νησιού και αυτού εδώ του τόπου. Πριν από δύο μήνες αποφασίσαμε να γίνει εδώ το προσυνέδριο για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και την ΑΟΖ. Πριν ακόμα έχουμε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, πριν ακόμα βγει η Deutsche Bank και πει ότι νότια της Κρήτης τα κοιτάσματα του φυσικού αερίου είναι πάνω από 300 δισεκατομμύρια. Θυμάστε τι μας έλεγαν προεκλογικά; Ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όταν μιλούσαμε για το φυσικό αέριο; Θυμάστε τι έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης; Ότι όλα είναι ένα παραμύθι και ότι η Ελλάδα δεν έχει ούτε φυσικό αέριο, ούτε πετρέλαιο. Τώρα οι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό και είναι ευτυχής συγκυρία που σήμερα το συζητάμε εδώ.
 
Θα ακούσετε τις εισηγήσεις των εισηγητών. Θέλω όμως να σας πω ότι αυτή την εβδομάδα είχαμε μια εξέλιξη, μια εξέλιξη που πρέπει να την καταλάβουμε όλοι. Αντί η κυβέρνηση να κάνει αυτό που υποσχέθηκε προεκλογικά, δηλαδή να ανακηρύξει την ΑΟΖ και να καταθέσει χάρτες στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, έκανε μια απλή διαμαρτυρία απέναντι στην Τουρκία, στον ΟΗΕ, με μια νότα, έτσι λέγεται η διακοίνωση, είναι η γραπτή νότα και η προφορική νότα. Η γραπτή νότα λοιπόν είναι αυτή η οποία ουσιαστικά διαμαρτύρεται γιατί οι Τούρκοι έχουν κόψει τους χάρτες και τους έχουν μοιράσει σε πετρελαϊκές εταιρείες. Και τους ρωτάω. Όταν εμείς τον Ιούλιο καταθέταμε ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους χάρτες με τα κομμένα οικόπεδα της Τουρκίας γιατί δεν έκαναν τη ρηματική διακοίνωση; Γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε τότε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών; Γιατί δεν προχωρήσατε στη δήλωση ότι η Τουρκία παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο και τη Διεθνή Συνθήκη της Θάλασσας; Γιατί ακόμα δεν σας είχε κλείσει ραντεβού ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ερντογάν στο Κατάρ, έξω από το γραφείο του εμίρη; Γιατί ακόμα δεν είχατε  βρει εκείνους τους μεσάζοντες που ήρθαν εδώ και σας επέβαλαν να συναντηθείτε με τον Τούρκο πρόεδρο πριν ανακηρύξετε ΑΟΖ; Και πριν χαράξει, δώσατε τους χάρτες που δείχνουν ποια είναι η μέση γραμμή και συμφωνεί με τις συνθήκες που έχει υπογράψει η χώρα;.
 
Ακριβώς για αυτό πάτε στην Τουρκία κ. Σαμαρά, χωρίς να έχετε ανακηρύξει ΑΟΖ με μια διαβηματική διακοίνωση, γιατί κάνετε πράξη αυτό που σας έδωσε εντολή η κ. Μέρκελ. Αυτό που είπατε στη συνάντησή σας με τον κ. Ολάντ, με τον Γάλλο πρόεδρο, την ημέρα που είχαν απεργία οι δημοσιογράφοι. Στη συνάντηση που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, προσέξτε τι είπε ακριβώς: «μιλάμε για ευρωπαϊκή  ΑΟΖ, μιλάμε για ευρωπαϊκούς υδρογονάνθρακες».
 
Όχι κ. Σαμαρά, οι υδρογονάνθρακες είναι ελληνικοί υδρογονάνθρακες και η ΑΟΖ είναι ελληνική ΑΟΖ. Μιλάμε για ελληνικά χωρικά ύδατα, μιλάμε για ελληνικό αέρα, μιλάμε για ελληνική γη, μιλάμε για ελληνικά πετρέλαια. Δεν μιλάμε για ευρωπαϊκά και ευρωπαϊκά βεβαίως δεν εννοείτε συμμαχικά, εννοείτε τα πετρέλαια που θέλετε να παραδώσετε, έχοντας κατασχέσει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες με τα μνημόνια που έχετε υπογράψει στους τοκογλύφους και στους δανειστές. Και εδώ είναι το μεγάλο σημείο που πρέπει να καταλάβουμε και πρέπει από εδώ, από αυτό το προσυνέδριο, να περάσει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.
 
Το σχέδιό τους ήταν από την αρχή να περάσουν ως εγγύηση των παράνομων δανείων των οποίων μας έδιναν, δηλαδή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους που έλεγε ο Νότης Μαριάς από τους Αντιμνημονιακούς Πολίτες τότε, να περάσετε ως εγγύηση τα ελληνικά πετρέλαια και το ελληνικό φυσικό αέριο.
 
Γιατί δεν έγινε η ΕΔΙΕ και πήγατε και τα περάσατε στο ΤΑΙΠΕΔ; Για να τα περάσετε μέσα στις εγγυήσεις απέναντι στο δάνειο, δηλαδή, για να γίνει απόλυτα κατανοητό, για να βάλετε το μέλλον των παιδιών μας εγγύηση απέναντι σε ένα δάνειο που ποτέ δεν πήραμε. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή την αλήθεια πρέπει να την καταλάβει το σύνολο του ελληνικού λαού. Πρέπει να καταλάβει το σύνολο του ελληνικού λαού ότι με το να βάλουν τα πετρέλαια στο ΤΑΙΠΕΔ, έχουν ουσιαστικά βάλει υπεύθυνα τα δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για να κρίνουν εάν πρέπει να κατασχέσουν το φυσικό πλούτο της χώρας ή όχι. Και απόδειξη ότι θέλουν να το κάνουν αυτό, είναι ότι αυτό ακριβώς κάνουν στην Κύπρο.
 
Σήμερα είναι οι κυπριακές εκλογές και εδώ στο κτίριο που βρισκόμαστε, κάτω στο ισόγειο ψηφίζουν οι Έλληνες της Κύπρου και έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο, μεταξύ του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος έχει δεσμευτεί στην κ. Μέρκελ και δημόσια ότι θα υπογράψει το μνημόνιο, ότι θα παραχωρήσει τους υδρογονάνθρακες στους δανειστές και στην κ. Μέρκελ και παράλληλα θα υπογράψει και το δεύτερο «Σχέδιο Ανάν», δηλαδή θα παραδώσει το σύνολο της Κύπρου στους δανειστές και στους τοκογλύφους. Και από την άλλη μεριά ο αντίπαλος είναι ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, για περίπου 800 ψήφους διαφορά, έχοντας απομονώσει έναν υποψήφιο, τον Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος ήταν ο συνεχιστής του Τάσσου Παπαδόπουλου και ο οποίος ήταν εκείνος που άνοιξε την πολιτική της Κύπρου σχετικά με τους υδρογονάνθρακες.
 
Θα ακούσετε εδώ μια ανάλυση από τους εισηγητές μας, η οποία θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Και επειδή τα πράγματα που έρχονται έχουν και άλλα νέα, θα πρέπει να αντισταθούμε όλοι μας στην επίθεση που γίνεται στην ελληνική οικογένεια. Οι εισπρακτικές εταιρίες χτυπούν τώρα τις πόρτες για το δανεισμό απέναντι στις τράπεζες και τα στεγαστικά δάνεια και τα καταναλωτικά δάνεια και τις κάρτες. Σε λίγες μέρες έρχεται να χτυπήσει η εισπρακτική εταιρεία το σπίτι του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας για εκείνα τα οποία χρωστάει στην εφορία και δεν μπορεί να τα πληρώσει. Και δεν είναι ντροπή να πούμε ότι όλοι είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να πληρώσει ή δεν θα μπορεί να πληρώσει σε λίγο χρονικό διάστημα.
 
Τους λέμε λοιπόν ότι απέναντι σε κάθε εισπρακτική εταιρεία που θα στέλνετε σε κάθε ελληνική οικογένεια θα είμαστε όλοι εκεί. Είμαστε όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας, είμαστε μέλη της ελληνικής οικογένειας. Δεν θα επιτρέψουμε την κατάσχεση και το ξεσπίτωμα. Είδα μια οικογένεια εδώ στην Κρήτη, με 5 παιδιά, να μένει σε ένα πουλμανάκι. Τους ξεσπίτωσαν, τους πέταξαν έξω, έβγαλαν τις εικόνες αυτές ουσιαστικά που θέλουν να περάσουν στο σύνολο του ελληνικού λαού για να τον κάνουν να σταματήσει να αγωνίζεται, να σταματήσει τελικά να αγωνίζεται, «το δόγμα του σοκ».
 
Είναι απορίας άξιο, όταν έχουμε 1.800.000 ανέργους, είναι δυνατόν να μαζεύονται στο Σύνταγμα 1500; Όταν έχουμε λουκέτο στο 70% των μαγαζιών είναι δυνατόν να μην ξεσηκωνόμαστε όλοι και σήμερα η αίθουσα να είναι γεμάτη και κάτω στους δρόμους του Ηρακλείου να μην υπάρχει κόσμος ο οποίος να ξεκινά τον αγώνα; Είναι δυνατόν;  Γιατί ο στόχος τους είναι να διαλύσουν την ψυχολογία του Έλληνα. Να διαλύσουν δηλαδή τη δυνατότητα να αντισταθεί. Εμείς πρέπει λοιπόν να δουλέψουμε απέναντι σε αυτή την προσπάθεια, στη νέα τάξη πραγμάτων. Εμείς οι οποίοι αποφασίσαμε να χτυπήσουμε την μεταπολίτευση και να χτυπήσουμε τους συνεταίρους της Siemens μαζί, και κάναμε το μεγάλο πλήγμα του 11% στις πρώτες εκλογές και του 8% στις δεύτερες εκλογές.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Να καλέσουμε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, να συμπορευτούμε, να κάνουμε ένα συνέδριο δημοκρατικό, να εκλέξουμε μαζί όλες τις δομές, από τον πρόεδρο μέχρι την συντονιστική επιτροπή. Να επιλέξουμε ποιους θέλουμε να δεχθούμε από το προσκλητήριο που κάνουμε, αλλά να σκεφτούμε ότι αυτή την στιγμή ο αγώνας δεν είναι ένας αγώνας πολιτικός, είναι ένας αγώνας υπέρ της πίστεως και της πατρίδος. Είναι ένας αγώνας για την ελευθερία. Είναι ένας αγώνας που εσείς οι Κρητικοί ξέρετε να δίνετε. Και εσείς οι Κρητικοί ξέρετε να νικάτε.
 
Και προσοχή αυτό που εμείς θέλουμε να περάσουμε ως σύνθημα και είναι πολύ σημαντικό είναι ότι εμείς θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες, γιατί η μεγαλύτερη πληγή για την πατρίδα μας είναι η πληγή του διχασμού, είναι η πληγή του εμφυλίου. Ο εμφύλιος δεν έφτασε στην Κρήτη γιατί αντισταθήκατε, γιατί ενωθήκατε οι Κρητικοί. Ο εμφύλιος δεν πρέπει να φτάσει ποτέ στην Ελλάδα, δεν πρέπει να δεχτούμε τους νεοναζιστές, που αιματοκύλισαν την πατρίδα μας, να έρθουν εδώ και να γίνουν εκείνοι που δήθεν θα μας φέρουν το δίκαιο. Οι απόγονοι εκείνων που κατέσφαξαν τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας δεν είναι δυνατόν να φέρουν τη λύση. Η λύση θα είναι δημοκρατική, η λύση θα είναι Ελληνική, η λύση θα είναι από την λεβεντογέννα Κρήτη .
 
Να είστε καλά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου