Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

O Παπανδρέου έδειξε το αληθινό, αδίστακτο Πρόσωπο του…

 netakias.wordpress.com
Ειναι νωρίς ακόμη κι είμαστε στο πρώτο σκαλί κοσμοιστορικών γεγονότων, γι αυτό θα είμαι πολύ προσεκτικός αυτές τις ημέρες. Το ίδιο συνιστώ κι εσάς.
Θα έρχονται πληροφορίες από πολλά κέντρα, που το καθένα θα εξυπηρετεί τον σκοπό του. Εμεις θα πρέπει να είμαστε, προσεκτικοί και ψύχραιμοι.
Μα πάνω από όλα ενωμένοι.
Εδώ στην Ολυμπια δεν είναι αυτοσκοπός μόνον η ταχύτητα μετάδοσης μιας πληροφορίας, αλλά η εγκυρότητά της.
O Παπανδρέου αυτές τις μέρες έδειξε το αληθινό, αδίστακτο Πρόσωπο του.
Οσοι μας έλεγαν “συνωμοσιολόγους” τώρα “πέφτουν απ’τα σύννεφα”.
Εβαλε μια βόμβα στα θεμέλια της Ευρώπης κι απειλεί να την απασφαλίσει κι όποιον πάρει ο Χάρος.
  • Δημοψήφισμα έκανε κι η Ισλανδία, αλλά δεν ήταν στο Ευρώ κι ό,τι έκανε το έκανε πριν πάρει μέτρα εναντίων του λαού της. Επίσης δεν ήταν στο Ευρώ.
  • Εκλογές έκαναν κι η Πορτογαλία κι η Ιρλανδία, αλλά επίσης έβαλαν κόκκινες γραμμές και το σπουδαιότερο, εκτός από τα μέτρα λιτότητας, πήραν και μέτρα ανάκαμψης.

Εμείς πήραμε σκληρά μέτρα λιτότητας κι ακόμη περιμένουμε το σχέδιο ανάπτυξης που υποσχέθηκε η κ.Κατσέλη από τον Ιούλιο του 2010!
Ακόμη και μετά την απόφαση της 21η Ιουλίου 2011, ενώ περιλαμβάνονταν επείγοντα μέτρα ανάπτυξης, ΕΣΠΑ, σχέδιο Μάρσαλ, ιδιωτικοποιήσεις, ο Παπανδρέου Προκλητικότατα κατέβασε ρολά και πήγε διακοπές.
Εφτασε 25 Οκτωβρίου και δεν είχε κινηθεί φύλλο!
Μόλις γύρισε από τις Βρυξέλλες “νικητής” που οι Τράπεζες δεν θα εκλάβουν ως default το … default, πετάει την μπάλα στην εξέδρα κι απειλεί με default!
Γίναμε το επίκεντρο ενός πολέμου που δεν μας αφορά, αλλά μας χρησιμοποιεί.
Αυτό έκανε και το Σαρκοζί να πει ότι “βοηθήσαμε κι άλλες τρείς χώρες που σήμερα πάνε καλύτερα…!” (Δείτε το κάτωθι βίντεο)
Ισως η κρίση να γίνει τελικά μια ευκαιρία να πάρουμε την χώρα μας πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου