Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΑΘΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/papandreou_fylakh.jpg?w=320&h=217&h=217
Αντώνη, ο Τάσσος άφησε κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς. Εσύ πρέπει να τους κλείσεις.
Fiat iustitia, et pereat mundus = Ας Αποδοθεί Δικαιoσύνη κι ας τελειώσει ο Κόσμος! (Νετάκιας)
Το απίστευτο θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί απευθύνεται μόνο σε κουτόφραγκους. Ο ΓΑΠ εισηγήθηκε δημοψήφισμα για να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, αφού η συμφωνία είχε ήδη επέλθει.
Πρώτα το “άγιο” ΔΝΤ μπλόκαρε την δόση, διάφορες κυρίες όπως η κυρία Ξαφά άρχισαν να μιλούν για πτώχευση και ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός των CDS – DEXIA – UNIGESTION Γιούνκερ άρχισε τις γελοιότητες ζητώντας υπογραφές.
Εν τω μεταξύ, όλα τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” αναπαρήγαγαν τις βλακώδεις διαρροές για “συμφωνία” και γκαραντί πρωθυπουργό, λέγοντας ονόματα που ήταν αδύνατον να γίνουν δεκτά…
Εκεί ο Σαμαράς έκανε το τραγικό λάθος, παρασυρόμενος από μια χούφτα λαμόγια μέσα στο κόμμα, παρλαπίπες και wannabe παράγοντες που άρχιζαν να τον αποθεώνουν όταν “συναίνεσε”. Υπήρξε όμως και σοβαρότατη απειλή: ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Καταλάβατε ποιό το νόημα της χρηματαποστολής – Μαμούθ του μισού δις (!!) που αποκάλυψε το Crimes On Air;
Αυτά τα κουρέλια της ΝΔ, συνέταιροι των συνεταίρων συγγενικών προσώπων του ΓΑΠ, βουτηγμένα στον χορό της σήψης και της διαπλοκής, τα ίδια που “δεν είδαν, δεν άκουσαν”, θεωρούσαν συνωμοσιολογία τις αποκαλύψεις για τα CDS…
…τα ίδια σκουλήκια που αναπαρήγαγαν την υβριστική για τον Καραμανλή και τη ΝΔ δήλωση του απατεώνα Ρουμπινί, αλλά βρίσκονται και στο payroll της καμαρίλας (!!) εκτελώντας συμβόλαια θανάτου “αντιφρονούντων”, είναι τα ίδια που αυτή την στιγμή βρίζουν τον Σαμαρά για την παλικαρίσια επιλογή του να πει το μεγάλο ΟΧΙ στο τσίρκο που τον υποχρέωσαν να συμμετέχει.
Ο Σαμαράς υπέστη έναν μίνι “Βασικό Μέτοχο”, όπως ο Καραμανλής στην Ευρώπη. Διότι απλούστατα δεν περίμενε την δύναμη που έχει η Ευρωπαϊκή διαπλοκή.
Έκανε όμως και ένα βασικό λάθος για δεύτερη φορά, που δεν πρέπει να το επαναλάβει για τρίτη φορά: Με τον απατεώνα δεν συζητάς. Εξαγγέλεις ότι θα τον κλέισεις φυλακή με όλο του τον κονκλάβιο και πας σε εκλογές.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ.
Από την πρώτη στιγμή φωνάζουμε ότι στην Αργεντινή δεν έφυγε με ελικόπτερο αυτός που έφερε το ΔΝΤ (Μένεμ) αλλά ο επόμενος που πήγε να το διαχειριστεί ενώ ήταν αντίθετος (Ντε Λα Ρουα).
Αυτοί λοιπόν ήθελαν τον Σαμαρά, Έλληνα  Ντε Λα Ρουα. Ο Σαμαράς δεν πρέπει να τους κάνει αυτό το χατίρι. Να διδαχθούμε από την ιστορία…
Ο Παπανδρέου είναι υποχρεωμένος να οδηγήσει την χώρα στην πτώχευση, αφού αυτό λέει το συμβόλαιο. Προσπάθησε απλώς να βάλει και τον Σαμαρά στο κάδρο. Ο Παπανδρέου δεν έχει ακόμα παραιτηθεί. Αυτό θα έπρεπε να λέει πολλά.
Ο μόνος πρακτικός δρόμος είναι λοιπόν ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΡΗΞΗ και εξάρθρωση όλου του συνασπισμού του μνημονίου.
Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΩΝΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου