Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Γράφει ο Φώτης Μελέτης

- Όταν η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ απεργούσε για το δίκαιο των αιτημάτων της,  οι εργολάβοι της ενημέρωσης, την κατηγορούσαν ότι έκοβε το ρεύμα από τους νοικοκυραίους, τους ταλαιπωρημένους μικρομεσαίους και τους φτωχούς μεροκαματιάρηδες.
 - Όταν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ διαμαρτυρόταν με έντονο ύφος σε Υπουργούς και διοικήσεις, οι τηλεαστέρες τους χαρακτήριζαν ταλιμπάν και εργατοπατέρες.
 - Όταν το Συνδικαλιστικό Κίνημα φώναζε εδώ και χρόνια το σύνθημα "ρεύμα φθηνό , ΔΕΗ για το λαό"...  οι διάφοροι λακέδες της δημοσιογραφίας τους βάπτιζαν λαϊκιστές και βολεμένους.
 - Όταν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ  ανέβαιναν σε φουγάρα και σε πυλώνες για να διαμαρτυρηθούν για τα πολλαπλά θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα τότε οι κάποιοι "κίτρινοι τύποι" και δημοσιογράφοι της "ζούγκλας" τα χαρακτήριζαν επικοινωνιακά τρικ.
Τώρα λοιπόν που οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ προσπαθούν με τα όποια ελαττώματα και αδυναμίες έχουν, να εμποδίσουν τα χαράτσια και τους φόρους της κυβέρνησης τα κανάλια της διαπλοκής σιωπούν ένοχα.
Τώρα που επιτέλους, πολλοί αφυπνίζονται και αγωνίζονται δίπλα με το λαό και τον κόσμο της εργασίας για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης του μνημονίου, οι καναλάρχες το προσπερνάνε σα να μην συμβαίνει τίποτα.
Οι τηλεπαπαγάλοι παρέα με τα κόμματα εξουσίας(ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) και τα εξαπτέρυγα τους(ΛΑΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ) αγνοούν επιδεικτικά αυτή τη δυνατή και αντιστασιακή προσπάθεια των συνδικαλιστών της ΔΕΗ. 
Επιμένουν να αδιαφορούν και να υπονομεύουν τους αγώνες που κάποτε τους είχαν πρώτη είδηση για ευνόητους λόγους βέβαια...
Δεν πειράζει όμως έχουμε συνηθίσει σε μοναχικούς και δύσκολους αγώνες και κυρίως στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν φοβόμαστε τους υποτακτικούς των εργολάβων της παραπληροφόρησης.
Μπορεί να χάσουμε τις μάχες αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο κύριοι της διαπλοκής. Θα φροντίσουμε να μας βρίσκετε πάντα απέναντι σας ώστε να γίνουμε ο μόνιμος ο εφιάλτης σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου