Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

«114»



του Παναγιώτη Ήφαιστου

«Κορυφαίο όργανο το «euro»group»;;
Γερούν Ντάισελμπλουμ, πρόεδρος «euro»group: Τα δάνεια έσωσαν τις τράπεζες. https://youtu.be/oRpDUV0uXnA
Ντροπιαστική η στάση του εντολοδόχου των πολιτών και υπό «κανονικές» δημοκρατικές συνθήκες ανακλητού προέδρου της Βουλής (δολοφόνησαν τον Καποδίστρια που εφάρμοσε αυτή την αρχή σε άλλα κράτη). Μας πέταξε το υποτιμητικό για την νοημοσύνη μας αλλά και δηλωτικό άγνοιας των ευρωπαϊκών δομών ότι δήθεν «πρόκειται για παράνομες μαγνητοφωνήσεις» «κορυφαίων συλλογικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Αν οι παντελώς κοινωνικοπολιτικά ανεξέλεγκτες συνάξεις τεχνοκρατών και ηγεμονικών υπαλλήλων είναι «κορυφαίο συλλογικό όργανο της ΕΕ» τότε η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί αμέσως πριν οδηγήσει σε πιο φρικτές καταστάσεις.
Γιατί μπορεί εδώ εμάς να μας «αντιπροσωπεύουν» χορευτές ζεϊμπέκικων, «go and then come home Mrs Merkel» και συνομιλητές μκο, αλλά αργά ή γρήγορα αυτά τα φαινόμενα θα οδηγήσουν σε πόλεμο τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις
http://wp.me/p3OlPy-1gC / https://wp.me/p3OlPy-Q7 / http://wp.me/p3OlPy-CO / http://wp.me/p3OlPy-1tR.

Άμεση δημοσιοποίηση, λοιπόν, των ηχογραφήσεων, όσων εγκλημάτησαν κατά της Ελληνικής και άλλων ευρωπαϊκών κοινωνιών και άμεση επαναδιαπραγμάτευση για να διαγραφεί το παράνομο χρέος και να τερματιστούν τα τετελεσμένα που δολοφονούν την Ελληνική οικονομία και που που προκάλεσε δεκάδες χιλιάδες θανάτους, δυστυχία μέσα στις αθέατες ζώνες της προσωπικής, οικογενειακής και επιχειρηματικής ζωής των πολιτών και μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων κυρίως νέων και πτυχιούχων. Οι καταχρηστικές και οικονομικοπολιτικά εγκληματικές αποφάσεις πλούτισαν κοινωνικοπολιτικά ανεξέλεγκτους κερδοσκόπους και τοκογλύφους εις βάρος των πολιτών και τώρα οι εντολοδόχοι των πολιτών θέλουν να βάλουν και άλλα τεκμήρια που υπάρχουν κάτω από το χαλί;
Μπορεί στις εκλογές να μην υπήρχαν πολλές επιλογές αλλά ντροπιαστικές στάσεις όπως αυτές έχουν και όρια.
Κάπου τέτοια φαινόμενα μαζί και τα μκο που ακούγεται ότι κατευθύνουν το κράτος και την πολιτική εξουσία προς απώλεια κυριαρχίας που προβλέπει το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, οδηγούν την χώρα στην κόψη του ξυραφιού.
Βέβαια, η δήλωση του Κυρίου αυτού (Ντάϊζεμπλουμ) που αναρτούμε ξανά αρκούσε για να ζητηθεί επαναδιαπραγμάτευση. Εάν βέβαια έχουμε κράτος και εντολοδόχο εξουσία. Έχουμε; Αν δεν έχουμε ποιων είναι εντολοδόχος; Ας λειτουργήσουν λοιπόν ως εντολοδόχοι κατά όσων εγκλημάτησαν κατά της Ελληνικής κοινωνίας και κατά όσων δολοφόνησαν την οικονομία μας και οδήγησαν σε δυστυχία και θανάτους.
114 («η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων…»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου