Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Η γερμανική τηλεόραση λογοκρίνει τον Roger Waters για τη στήριξη στους Παλαιστίνιους

Η γερμανική τηλεόραση λογοκρίνει τον Roger Waters για τη στήριξη στους Παλαιστίνιους


Η κρατική τηλεόραση της Γερμανίας ακυρώνει την μετάδοση συναυλιών του Roger Waters για το 2018 λόγω της κριτικής που ασκεί ο γνωστός καλλιτέχνης στα εγκλήματα του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων.
Η απαγόρευση θα ισχύσει για τα πέντε τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς που συγκροτούν το δημόσιο δίκτυο ARD.
Το πρώην μέλος των Pink Floyd ασκεί σκληρή κριτική και σε όσους συναδέλφους του σπάνε τον διεθνή καλλιτεχνικό αποκλεισμό του Ισραήλ, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στη δισκογραφική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο.
Ο Roger Waters παραμένει πιστός στις θέσεις του παρά το γεγονός ότι δέχεται οικονομικό πόλεμο από επιχειρήσεις αλλά και τράπεζες που στηρίζουν το κράτος του Ισραήλ. Η εταιρεία American Express απέσυρε χορηγία ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων από την περιοδεία του Roger Waters.
Η Γερμανία αποτελεί προνομιακό πωλητή όπλων του Ισραήλ με σημαντικότερη συμφωνία την πρόσφατη πώληση υποβρυχίων (αξίας 1.5 δισεκατομμυρίων ευρώ), τα οποία θα μπορούν να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.

Πηγή: www.info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου