Είχαμε ξεχάσει με τι θρασίμια είχαμε να κάνουμε. Πέρασε καιρός από τότε που τα τάγματα εφόδου κατά μεταναστών ή και κατά Ελλήνων έκαναν ό,τι γούσταραν. Πέρασαν χρόνια από τη δολοφονία του Φύσσα και παραμένουν ατιμώρητοι και ξεχάσαμε ότι έχουμε να κάνουμε με νεοναζί. Αμόρφωτους μπράβους της νύχτας που το παίζουν πατριώτες επειδή έμαθαν κάποια στιγμή στη ζωή τους να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.
Ντροπή για την Ελλάδα μας, ντροπή για τους νεκρούς στο αλβανικό μέτωπο, στα οχυρά του Ρούπελ και σε όποιο σημείο υπήρξε Έλληνας που πολέμησε τους δολοφόνους του Χίτλερ. Ατιμία σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων των ναζί να μαζεύονται και να τραγουδούν ύμνους χιτλερικούς και χολερικούς.
Είναι το 2005, οι ίδιοι πρωταγωνιστές που έγιναν βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου με την ψήφο Ελλήνων. Απογόνων θυμάτων της γερμανικής
θηριωδίας. Αυτοί ψήφισαν τον Μιχαλολιάκο, τον Γερμενή, τον Παναγιώταρο, τον Κασιδιάρη, τον Ματθαιόπουλο και όλους εκείνους που σήκωναν το χέρι και χαιρετούσαν την φρικιαστική σβάστικα.
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας απλά μας θύμισε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Κάποιοι εντυπωσιάζονται με τα «θερμά πατριωτικά λόγια» της Χρυσής Αυγής. Κουραφέξαλα. Κάλπικοι Έλληνες είναι που πουλάνε πατριωτισμό σε φανατικούς αλλά και σε παντελώς ανόητους που πιστεύουν αυτές τις βλακείες.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο όλοι εσείς που από εδώ, από το ανοικτό φόρουμ του Antinews συνεχίζετε να υποστηρίζετε τους εγκληματίες, τους νεοναζί που ορκίζονται στη ναζιστική Γερμανία. Είναι οι ίδιοι που φόρεσαν κοστούμια και περιφέρονται στη Βουλή κάνοντας κριτική στα άλλα κόμματα και καταγγέλλοντας την Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Ποιους; Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής να βρίζουν (δήθεν) τους απογόνους των πραγματικών ναζί. Τι υποκρισία.
Θα βγουν πολλοί και θα πουν: «Ό,τι κι αν γράφετε, ό,τι κι αν δείχνετε η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα και θα σαρώσει στις εκλογές». Υπάρχουν βλάκες με περικεφαλαία πάρα πολλοί. Τι να πει κανείς, και πώς να τους σώσεις από την τεράστια ανοησία τους. Ψυχοπαθητικές προσωπικότητες είναι που δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα.
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία. Το βίντεο με τους νεοναζί βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. Για να δούμε θα ξυπνήσουν όλοι εκείνοι που ακόμη προσκυνούν το φασιστικό κόμμα; Για να δούμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να κάνει τα στραβά μάτια χάριν της πολιτικής του επιβίωσης; Θα τελειώσει κάποτε η δίκη, θα πληρώσουν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Φύσσα;
Άραγε το βίντεο αυτό μήπως πρέπει να ενισχύσει την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και της προσπάθειας κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος;
Και μην ξεχνάμε όλους εκείνους τους ανόητους που ακόμη και σήμερα ξεχνούν. Στη φυλακή ο Σαμαράς τους έβαλε και η Αριστερά του κρατάει έξω.


 http://www.antinews.gr/action.read/politiki/o-samaras-tous-ebale-sti-fulaki-kai-i-aristera-tous-krataei-ekso/2.114047