Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Αποκάλυψη: 90.000 Χριστιανοί νεκροί το 2016 – Οι Χριστιανοί είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα που διώκεται στον κόσμο!

Χριστιανοί είναι η κύρια θρησκευτική ομάδα στον κόσμο που διώκεται παγκοσμίως με περισσότερους από 90.000 νεκρούς μόνο μέσα στο 2016,εξαιτίας της πίστης τους, αναφέρει ο βρετανικός τύπος . 
Μιλώντας στο ράδιο-Βατικανό , ο Massimo Introvigne, διευθυντής του Κέντρου Μελετών Θρησκευμάτων (CESNUR), είπε ότι πάνω από 60.000 των χριστιανοί σκοτώθηκαν φέτος ή δολοφονήθηκαν σε  φυλετικές συγκρούσεις...

Χριστιανοί είναι η κύρια θρησκευτική ομάδα στον κόσμο που διώκεται παγκοσμίως με περισσότερους από 90.000 νεκρούς μόνο μέσα στο 2016,εξαιτίας της πίστης τους, αναφέρει ο βρετανικός τύπος .
Μιλώντας στο ράδιο-Βατικανό , ο Massimo Introvigne, διευθυντής του Κέντρου Μελετών Θρησκευμάτων (CESNUR), είπε ότι πάνω από 60.000 των χριστιανοί σκοτώθηκαν φέτος ή δολοφονήθηκαν σε  φυλετικές συγκρούσεις στην Αφρική.

Ισχυρίστηκε δε ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι  συχνά επέρχονται όταν οι Χριστιανοί αρνήθηκαν να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν αθώους για λόγους θρησκείας και συνείδησης.
Ο ίδιος τόνισε : «Το άλλο 30 τοις εκατό, ή 27.000, σκοτώθηκαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις, με την ολοσχερή  καταστροφή  χριστιανικών χωριών, ή λόγω κυβερνητικών διώξεων».
Περίπου μισό δισεκατομμύριο Χριστιανοί δεν είναι σε θέση να εκφράσουν ελεύθερα την πίστη τους, σύμφωνα με τον κ Introvigne, αν και ο Χριστιανισμός αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του ως η μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι Χριστιανοί που μένουν  στα εδάφη που ελέγχονται από το βάναυσο καθεστώς  του ισλαμικού κράτους κινδυνεύουν με εξισλαμισμό . Όλοι αυτοί οι άνθρωποι  διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να διατηρήσουν την πίστη τους.
Ο αριθμός των Χριστιανών στη Συρία φέρεται να έχει πέσει από το 1,5 εκατομμύριo σε μόλις 500.000 από τότε που ξεκίνησε σύγκρουση με τον ISIS πριν από πέντε χρόνια, σύμφωνα με τις αναφορές από τους Χαλδαίους Επισκόπους  του Χαλεπίου.
Παρά το γεγονός ότι οι Χριστιανοί παραμένουν η μεγαλύτερη διωκόμενοι  θρησκευτική ομάδα στον πλανήτη, τα στατιστικά στοιχεία  που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα αναμένεται να αυξήσουν τον αριθμό των χριστιανών που σκοτώθηκαν .

Η είδηση έρχεται μετά τις πληροφορίες ότι ο αριθμός των Χριστιανών στη Βρετανία έχει  ραγδαία πτώση  ενώ οι Μουσουλμάνοι αυξήθηκαν κατά 72 τοις εκατό.
Το  Ισλάμ είναι σήμερα η  μεγαλύτερη μη-χριστιανική θρησκευτική ομάδα  στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νέα τάξη πραγμάτων βρήκε «πόρτες ορθάνοικτες» στην Βρετανία στην Γερμανία, την Γαλλία και αλώνει συστηματικά τις χώρες αυτές.
Πιστή πολιτική ηγεσία δεν υπάρχει στις χώρες αυτές ούτε  αρκετά ισχυρή για να αντιμετωπίσει την μουσουλμανική εισβολή που φέρνει την κοινωνία σε   ανυποληψία  επηρεάζοντας τις συμπεριφορές των Ευρωπαίων.
Στην Βρετανία για παράδειγμα οι  Χριστιανοί εξακολουθούν να αποτελούν την πλειοψηφία, ενώ το ένα τέταρτο του πληθυσμού δεν πιστεύει σε καμία θρησκεία. Αλλά το ποσοστό των Χριστιανών μειώθηκε από 70 τοις εκατό έως 59 τοις εκατό, ενώ το ποσοστό αυτών που είναι άθεοι  αυξήθηκε από 17 τοις εκατό έως 26 τοις εκατό.
Υπάρχει μια απίστευτη η υποκρισία των κρατών της δύσης με χριστιανικούς πληθυσμούς στην πλειονότητά τους, και χιλιάδες πολίτες που ξεσηκώνονται στον βάναυσο τρόπο σφαγής της φώκιας ή της φάλαινας, αλλά υποκρίνονται πως δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει με τους Χριστιανούς, όχι μόνον στις μουσουλμανικές χώρες, αλλά και στην ίδια την χώρα τους .
Οι ακραίοι ισλαμιστές είναι ο πολιορκητικός κλοιός για την διάσπαση των ευρωπαϊκών  λαών και την  εξασθένηση των κρατών-εθνών, ώστε να καταστούν αυτά ευάλωτα, μέχρι να ξεκινήσουν οι  εθνοτικές συγκρούσεις, και όλα αυτά με γελοίο πρόσχημα τις θρησκευτικές διαφοροποιήσεις.

Σκοπός είναι η δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού κράτους με πολίτες χωρίς εθνική συνείδηση έτοιμους να προσκυνήσουν την πανθρησκεία και τους σκοτεινούς ηγέτες της νέας τάξης .
Κύριο εμπόδιο τους παραμένει η Ορθοδοξία με την τεράστια παράδοση και  τους Αγίους της, η οποία έχει μια τεράστια δύναμη που απορρέει από την ίδια την δύναμη του Θεού που καταστρέφει ή αλλοιώνει οτιδήποτε σάπιο και βρώμικο σε αυτόν τον κόσμο.
Δεν θα επιβιώσουν  και δεν πρόκειται να νικήσουν  οι «σκοτεινοί τύποι» , οι οποίοι το γνωρίζουν καλά αυτό , αλλά  παλεύουν απεγνωσμένα  χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

 http://www.greekpress.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-90-000-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%84%ce%bf-2016-%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου