Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Τελειώστε με τους νεοφιλελεύθερους και θα γλιτώσει η Ανθρωπότητα! Tι να τους κάνεις τους νόμους για τη φοροδιαφυγή αφού ποτέ δεν εφαρμόζονται


neoliberal_revolution
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να στείλουν ένα Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών μαζί με τους εισαγγελείς της Χάγης σε όλους τους φορολογικούς παραδείσους, να κατασχέσουν τα κλεμμένα λεφτά και μετά να τους ανατινάξουν, για να γλιτώσει η ανθρωπότητα!
ΤΩΡΑ τελευταία, ΟΛΟΙ οι ηγέτες στον κόσμο από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη, την Ρωσία και την Κίνα, όλοι, μα όλοι βγαίνουν και μας λένε ότι είναι… αποφασισμένοι να «χτυπήσουν» σκληρά τη φοροδιαφυγή!..
ΠΩΣ μωρέ θα χτυπήσουν τους φοροφυγάδες, αφού τον τελευταίο καιρό ο ένας μετά τον άλλον βασιλείς, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές, αποκαλύπτεται ότι και οι ΙΔΙΟΙ είναι φοροφυγάδες και ότι έχουν κρύψει τα Μαύρα Λεφτά τους, στους γνωστούς φορολογικούς παραδείσους…

ΞΕΡΕΤΕ δε ΠΟΥ βρίσκονται οι φορολογικοί παράδεισοι; Σε όλες τις χώρες των φοροφυγάδων πολιτικών!..
ΔΕΝ υπάρχει, φίλοι αναγνώστες, μεγάλη χώρα στον κόσμο που να μην έχει ένα ή δύο φορολογικούς παραδείσους, στους οποίους συγκεντρώνονται τεράστια ποσά και αμύθητα πλούτη.
ΤΑ λεφτά που είναι κρυμμένα στους φορολογικούς παραδείσους ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από ότι έχουν όλες μαζί οι τράπεζες, μικρές και μεγάλες στις χώρες τους!..
ΟΙ πολιτικοί μας, σε διεθνές επίπεδο, είναι τόσο πολύ πατριώτες, ώστε τα λεφτά που έχουν κλέψει από τις χώρες τους, δεν πάνε να τα καταθέσουν προς… φύλαξη και αβγάτισμα στους φορολογικούς παραδείσους των δικών τους χωρών, αλλά πάνε και τα καταθέτουν στους φορολογικούς παραδείσους άλλων χωρών και συνήθως μάλιστα χωρών που δεν διαθέτουν όχι στρατό, αλλά ούτε χωροφύλακες για να επιβάλλουν την τάξη αν συνέβαινε «κάτι»…
ΤΟΣΟ μεγάλη εμπιστοσύνη έχουν στις χώρες τους, οι απατεώνες πολιτικοί, ώστε τις θεωρούν ανίκανες, ακόμα και να τους φυλάξουν ένα μπαούλο με ευρώ, δολάρια, χρυσαφικά ή λίρες!..
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΄Αγγλος Πρωθυπουργός που έκρυψε τα λεφτά του όχι στα νησιά «Κέιμαν» που ανήκουν στην Αγγλία, αλλά πήγε ο απατεώνας και τα ΕΚΡΥΨΕ στο φορολογικό παράδεισο του Παναμά!!! Εκεί μάλιστα τα έκρυβε εδώ και 100 χρόνια και ο πατέρας του, που όπως φαίνεται είχε και διαχειριζόταν πολύ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
ΑΣ αφήσουν λοιπόν τις εξυπνάδες οι πολιτικοί, ότι μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους φορολογικούς παραδείσους, θα φτιάξουν νόμους για να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή, γιατί αν πραγματικά τους ενδιέφερε η εξάρθρωσή της, θα είχαν φτιάξει τους νόμους που μας λένε τώρα ότι «θα» φτιάξουν και επί πλέον δεν θα ήταν και οι ίδιοι φοροφυγάδες…
ΤΙ θα έπρεπε να γινόταν, αν είχαν φιλότιμο και μυαλό;
ΝΑ έστελναν ένα Σύνταγμα κομάντος – αλεξιπτωτιστών σε όλους τους φορολογικούς παραδείσους, μαζί με τους εισαγγελείς του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης και αφού κατασχέσουν όλα τα λεφτά και τα χρεόγραφα που θα εύρισκαν να τους ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ όλους!..
ΝΑ μοίραζαν δε τα κλεμμένα λεφτά που θα εύρισκαν, στις χώρες από τις οποίες τα είχαν κλέψει οι επιτήδειοι!
ΝΑ δείτε μετά πόσο γρήγορα θα απογειωνόταν η παγκόσμια οικονομία.
«Κ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου