Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Φαίνεται ότι θα είναι περισσότεροι οι ... Ιούδες από τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο


Η Χρυσή Αυγή διέψευσε την είδηση που μετέδωσε νωρίτερα το δελτίο ειδήσεων του MEGA, σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Στάθη Μπούκουρα.
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα και θα προφυλαχθεί με κάθε νόμιμο μέσο από κάθε μελλοντική συκοφαντική επίθεση”, αναφέρει μεταξύ άλλων.
Σε διάψευση προχώρησε και ο δικηγόρος του κ. Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει σταλεί καμιά επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.
Στο δελτίο ειδήσεων, παρουσιάστηκε η επιστολή του κ. Μπούκουρα, με την οποία εξουσιοδοτεί τον συνήγορό του να καταθέσει αίτημα για ανεξαρτητοποίησή του.
Σύμφωνα με το Mega, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Στάθης Μπούκουρας -ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης- φέρεται να ζητά να είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής και να μην μετέχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, ο κ. Μπούκουρας αρνείται να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Ναυπλίου όπου κρατείται, προκειμένου να εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της άρσης ασυλίας.
Αναταραχή στην Χρυσή Αυγή
Το κλίμα πάντως στη Χρυσή Αυγή, δεν είναι καλό μετά την αποχώρηση του βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Λάρισας έφερε στην επιφάνεια τον εμφύλιο πόλεμο που σοβούσε στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν, την κινητοποίηση της Δικαιοσύνης και τον εγκλεισμό της ηγετικής ομάδας στη φυλακή, με την κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι επίκειται να ξεκινήσει χορός αποχωρήσεων και άλλων βουλευτών της ΧΑ. Σχετικά, ο Χρ.Αλεξόπουλος σημειώνει στην επιστολή του για τη δράση της ΧΑ: «... δράσεις και ενέργειες που εγώ, αλλά και πολλοί συναγωνιστές μου καταδικάζουμε απερίφραστα...»
Η απάντηση των υποστηρικτών της ηγετικής ομάδας της ΧΑ ήρθε με χαρακτηρισμούς τύπου «προδότης», «συκοφάντης», «ιούδας», που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση του κόμματος, ενώ σε μια δεύτερη ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους βουλευτές της ΧΑ ο Χρ.Αλεξόπουλος χαρακτηρίζεται ρίψασπις και καταγγέλλεται για «άθλια» και «προδοτική συμπεριφορά», καθώς και για «συκοφαντίες».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής της ΝΔ Κ.Μαρκόπουλος έκανε λόγο για δύο ακόμη βουλευτές της ΧΑ που προτίθενται να αποχωρήσουν.

Το πουλόβερ ξηλώνεται...
Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας, είπε η Χρυσή Αυγή μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Αλλά φαίνεται ότι θα είναι περισσότεροι οι... Ιούδες καθώς και ο βουλευτής Κορινθίας, Στάθης Μπούκουρας ετοιμάζεται να φύγει από την οργάνωση. Ήδη αρνήθηκε να μεταβεί στον Κορυδαλλό για να είναι μαζί με τους άλλους όταν η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής θα πάει εκεί για να τους πάρει απολογίες. Είναι ο δεύτερος βουλευτής που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες απομακρύνεται από τη ΧΑ μετά τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.
Κι άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής απ’ όλη την Ελλάδα φεύγουν και το θέμα αυτό σίγουρα δημιουργεί νέα δεδομένα. Το πουλόβερ ξηλώνεται υπό το φόβο των πολυετών φυλακίσεων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που μπορεί να οδηγήσει στον Κορυδαλλό. Κι αν για τους ναζιστές, φασίστες, τραμπούκους της Χρυσής Αυγής, τους 10, 20 ή 100 ο δρόμος προς τη φυλακή είναι μονόδρομος, για χιλιάδες άλλους που δεν έχουν σχέση με την εγκληματική τους δράση, αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
Οι χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που την στήριξαν τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι εγκληματίες και καταδικάζουν τους νεοναζί. Γι’ αυτό και θα φεύγουν σιγά – σιγά από την άθλια φασιστική ομάδα που προσβάλλει την Ελλάδα και τη δημοκρατία της. 

 http://www.antinews.gr/POLITIKE/to-poulober-arxizei-na-ksilonetai-stin-xrusi-augi-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου