Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η μισή ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ φίλοι του ... γιού Κουφοντίνα!!!

Η φωτογραφία από το προφιλ του Εκτορα Κουφοντίνα
Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά η τρομοκρατική οργάνωση «17Ν», αυτή που δολοφόνησε πάνω από 20 ανθρώπους και αιματοκύλισε την Ελλάδα για πάνω από 20 χρόνια έχει... σελίδα στο facebook. Όχι βέβαια η ίδια αλλά διά μέσω του γιου του «φαρμακοχέρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο Έκτορας Κουφοντίνας, λοιπόν, ο ανυπότακτος όπως και ο ίδιος λέει, έχει μετατρέψει την προσωπική του σελίδα σε διαδικτυακή... προκήρυξη της δράσης της «17Ν» όπως και βασικό εργαλείο υποστήριξης μελών της οργάνωσης που είναι στη φυλακή.
Τι αναρτήσεις βλέπουμε για τους Ξηρούς, τι για τον Κωστάρη, για τα χτυπήματα της οργάνωσης, αλλά και συνθήματα όπως «Η 17 Νοέμβρη δεν ήτανε γιορτή, ήτανε οργάνωση επαναστατική». Κι εμείς που νομίζαμε ότι ήταν δολοφόνοι.
Έχει κι άλλα επαναστατικά συνθήματα ο Έκτορας Κουφοντίνας και αναρτήσεις που προκαλούν όλο τον ελληνικό λαό αλλά κυρίως τα θύματα των δολοφόνων. Διότι προφανώς τα παιδιά των δολοφονημένων δεν είναι τόσο προκλητικά που να γράφουν δήθεν επαναστατικές ανοησίες όπως η εξής: «Η ιστορία σε αυτό τον τόπο δεν γράφτηκε από τους θλιβερούς και μίζερους γραφειοκράτες που προσπαθούν να κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους τον αγώνα αλλά από μερικούς τρελούς. Πότε κλέφτες, πότε συμμορίτες, πότε τρομοκράτες. Αλλά όπως λέει και ο ύμνος του ΕΛΑΣ με χίλια ονόματα μια χάρη, ακρίτας είτε αρματολός, αντάρτης, κλέφτης, παλικάρι πάντα είναι ο ίδιος ο λαός».
Αυτά μας λέει ο κ. Κουφοντίνας, η φωνή του πατέρα του, του δολοφόνου της «17Ν». Και σε κάθε του ανάρτηση διάφοροι «φίλοι» να επικροτούν και να γράφουν «Περήφανοι για κάθε....στιγμή της ταξικής πάλης!». Και δεν ντρέπονται.
Όπως δεν ντρέπεται ο Εκτορας Κουφοντίνας να βάζει αναρτήσεις του τύπου «Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research 20% των πολιτών επιθυμούν την επανίδρυση της 17 Νοέμβρη».
Άραγε να εννοεί τους φίλους του στον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί απ' ότι βλέπουμε μεταξύ των φίλων του γιου του Κουφοντίνα βρίσκεται η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Σκουρλέτης, Βούτσης, Στρατούλης και διάφοροι άλλοι; Επικροτούν όλοι αυτοί τα όσα γράφει ο κάθε ανόητος, ακόμη κι αν είναι γιος του Κουφοντίνα;
Βεβαίως στην πρώτη σελίδα του στο facebook βρίσκεται και το βιβλίο του πατέρα του γιατί τζάμπα διαφήμιση είναι στους «επαναστατικούς» χώρους που κινείται ο Έκτορας. Να μας γράψει, όμως, που θα πάνε τα λεφτά από τις πωλήσεις γιατί απ' ότι μαθαίνουμε έχουν ήδη πουληθεί πάνω από 10.000 αντίτυπα.

 http://www.antinews.gr/POLITIKE/i-misi-ko-tou-suriza-filoi-tou-giou-koufontina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου