Kι όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να αλλάξουν ακόμη κι έναν δυσκίνητο ελληνικό κρατικό οργανισμό, όπως για παράδειγμα η ΕΥΔΑΠ. Εδώ όπου ο συγχωρεμένος (και παρεξηγημένος Στέλιος Σταυρίδης)  άρχισε να βάζει τάξη σε ένα οργανισμό ο οποίος διακρίθηκε (!) για τους φουσκωμένους λογαριασμούς προς τους πολίτες, όταν έπρεπε να βουλώσουν τρύπες στα ταμεία. Ο Σταυρίδης ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΥΔΑΠ όπως επίσης και την σημασία της συγνώμης προς τους πολίτες όταν το Δημόσιο τους αδικεί.
Το έργο του Στέλιου Σταυρίδη συνεχίζει επάξια ο σημερινός επικεφαλής της ΕΥΔΑΠ κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει την μεγάλη πρόκληση της ιδιωτικοποίησης μέρος των υπηρεσιών της επιχείρησης όπως φυσικά και τον εκσυγχρονισμό της. Ο κ. Βαρθολομαίος ήταν ο άνθρωπος που είπε  ότι η ΕΥΔΑΠ δεν θα φύγει από την Κεφαλονιά εάν δεν αποκατασταθούν όλες οι βλάβες που προκάλεσε ο σεισμός. Και το έκανε πράξη. Ο ίδιος επισκέφθηκε το νησί και περπάτησε βλάβη προς βλάβη το δίκτυό της. Σπάνια συναντά κανείς στους εγχώριους δημόσιους οργανισμούς επικεφαλής με το βιογραφικό, την εμπειρία και την ευαισθησία του κ. Βαρθολομαίου.
Ο Αντώνης Βαρθολομαίος γεννήθηκε το 1957στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς (1980) ενώ ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του ως M.A. – Ph.D Candidate in Financial Economics and International Finance στο Πανεπιστήμιο Fordham της Νέας Υόρκης (1986).
Η σταδιοδρομία του στο τραπεζικό χώρο ξεκίνησε στην Atlantic Bank of New York το 1981 και μέχρι το 1992 ανέλαβε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε τραπεζικούς οργανισμούς των ΗΠΑ. Κατά τη 12χρονη παραμονή του στις ΗΠΑ απέκτησε σημαντική τραπεζική εμπειρία και εξειδικεύτηκε σε θέματα πιστοδοτήσεων, κεφαλαιαγοράς, κτηματαγοράς και ανάπτυξης ακινήτων καθώς και τιτλοποίησης στεγαστικών δανείων.   
Η επιστροφή του στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1992, συνδυάστηκε με την ένταξή του στην ηγετική ομάδα της INTERBANK, με κύρια ευθύνη τη δημιουργία προγραμμάτων Στεγαστικής Πίστης.
Από τον Ιούνιο του 1996, ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, και διετέλεσε μέλος της διοικητικής ομάδας. Διετέλεσε μέλος όλων των Εκτελεστικών Επιτροπών της τράπεζας καθώς και Αντιπρόεδρος της Εγνατίας ΑΕΔΑΚ (Εταιρεία αμοιβαίων κεφαλαίων).
Τον Ιανουάριο του 2000 ανέλαβε τις θέσεις, αρχικά του Γενικού Διευθυντή και μετέπειτα, του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της εταιρίας ΕΥΡΩΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε. Διετέλεσε επίσης, μέλος σε πολυάριθμα Διοικητικά Συμβούλια θυγατρικών εταιρειών και υλοποίησε πολύπλοκα σχέδια εξαγορών, συγχωνεύσεων, spin-offs, χρηματοδοτήσεων και ρευστοποίησης συμμετοχικών επενδύσεων.
Τον Ιούνιο του 2004, εκλέχτηκε Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Τον Μάιο του 2005 ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και μετέπειτα ορίστηκε Πρόεδρος Δ. Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος.

 http://kourdistoportocali.com/post/33809/vartholomaios