Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Τον εξευτέλισαν και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με φοιτητή...άλλη μια συνηθισμένη ομιλία Αδωνι (απολαυστικά βίντεο)

Οι έλληνες εκδηλώνουν την αγάπη και τον θαυμασμό τους για τον Αδωνι Γεωργιάδη όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο υπουργός Υγείας. Αυτό συνέβη και στο «Imperial College» του Λονδίνου, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στους έλληνες φοιτητές για την υγεία στα χρόνια της κρίσης.
Η υποδοχή, ωστόσο, που το επιφύλαξαν δεν ήταν και τόσο φιλική , καθώς φώναξαν συνθήματα εναντίον του στα αγγλικά και τα ελληνικά, διακόπτοντας την ομιλία του με τον κ. Γεωργιάδη να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένος. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να πιαστεί στα χέρια με έναν από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι του υπενθύμισαν πως όταν μιλά για την Αργεντινή ή για τη Βενεζουέλα μιλά για πράγματα που δε γνωρίζει. Ο υπουργός Υγείας έφτασε στο σημείο να πει σε μια κοπέλα που ήταν συγκινημένη από την επίσκεψή της στους οροθετικούς κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού πως κλαίει, λες και βρίσκεται στο θέατρο. Αμέσως μετά, οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές διάβασαν κείμενο εναντίον του για την πολιτική που ακολουθεί στον τομέα της υγείας.
http://www.koutipandoras.gr/article/109235/ton-exeytelisan-kai-paraligo-na-piastei-sta-heria-me-foititialli-mia-synithismeni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου