Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ!

Με αφορμή την αποκάλυψη για τα κατάπτυστα "εθνικιστικά" μπλουζάκια MADE IN TURKEY, το κόμμα κατέφυγε σε ένα ρεπερτόριο ύβρεων και ειρωνιών, αντί να απαντήσει ευθαρσώς επί του θέματος!Γράφει συγκεκριμένα: "Βγήκε στο διαδίκτυο μία μπλούζα που είναι κατασκευασμένη στην Τουρκία και που φέρεται να γράφει «Χρυσή Αυγή», μόνο που ο προβοκάτορας που δημιούργησε την μπλούζα δεν φρόντισε καν να κάνει «καλή δουλειά». Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες υπάρχει σαφής διαφορά στο λογότυπο, γεγονός που καταδεικνύει την προβοκάτσια."

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!


Από πού είναι όμως τραβηγμένη; Μήπως είναι συκοφαντία; Μήπως μοντάζ; Μήπως δουλειά του Ιντιμίντια;

ΟΧΙ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Ναι λοιπόν! Σε ομιλία βουλευτή τους που έγινε πρόσφατα, υπήρχαν πολλοί που φορούσαν τα μπλουζάκια με την "τούρκικη" γραμματοσειρά και όχι την...αυθεντική!

Δεν φτάνει αυτή η απόδειξη; Κανένα πρόβλημα! Ας δούμε και τη διπλανή φωτογραφία (παρότι σε χαμηλή ανάλυση, θυμίζει έντονα το μπλουζάκι της αρχικής καταγγελίας), που επίσης προέρχεται από την ίδια ιστοσελίδα, άρα σίγουρα δεν είναι συκοφαντία!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η εν λόγω ανάρτηση αναφέρεται στα γεγονότα της 15ης Ιουνίου και τις συμπλοκές με αναρχικούς, για τις οποίες γράψαμε πριν! Μάλιστα, η τοπική οργάνωση εξέδωσε και ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ γι' αυτές!!!


Τι έχουν να πουν τώρα όσα ρεμάλια μας κατηγορούσαν πως "αναπαράγουμε τη λάσπη του Ιντιμίντια";;;


Θα αμφισβητήσετε και τα όσα γράφει το ίδιο σας το κόμμα;


Κάποιοι, νομίζουν πως εδώ μέσα έχουν να κάνουν με τίποτα παιδάκια, που τρομοκρατούνται από τις απειλές, τις ύβρεις και τις φωνές: Πλανώνται πλάνην οικτρά!


Μοναδικός σκοπός μας είναι η αποκάλυψη της αλήθειας! Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ, τα μπλουζάκια της Χ.Α είναι τουρκικής προέλευσης!

ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;


Προ(σ)καλούμε όποιο στέλεχος της τοπικής οργάνωσης θέλει, να διαψεύσει τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου