Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

'Ετσι οι 'Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι' ξεφτίλισαν τη Γκρέτα!


ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Το επιτελείο της μικρής Γκρέτα (επικοινωνιολόγοι, οπερατέρ, σκηνοθέτες, ενδυματολόγοι, μακιγιέρ, κομμωτής, οικονομικός μάνατζερ και άλλο υπηρετικό προσωπικό) έσπασαν στην κυριολεξία τα "μούτρα τους", όπως λέει ο λαός, όταν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τη μικρή μαριονέτα των ελίτ στη διάρκεια του ταξιδιού της με τους "Γερμανικούς Σιδηροδρόμους" (DB - Deutsche Bahn).
Αφού ξεσήκωσε την ιταλική νεολαία της «αριστεράς της Εποχής μας» στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου τραγούδησε και το δήθεν επαναστατικό... "αντάρτικο" τραγούδι "Bella Ciao" [Βλέπε σε: Η Γκρέτα στο Τορίνο τραγουδάει το "Bella Ciao"... για την υπερθέρμανση του πλανήτη!], έβαλε πλώρη για να συνεχίσει αυτό το τεράστιο ανθρωπιστικό καθήκον της διάσωσης της ανθρωπότητας από τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής".

Όπως συνηθίζουν οι υπεύθυνοι κι ακριβοπληρωμένοι του πολιτικού μάρκετινγκ (imagemakers) της Γκρέτα, δεν θέλησαν να "χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία" μαζικής προπαγάνδας, κοπής Γκαίμπελς. Έτσι την εμφάνισαν στο πάτωμα του βαγονιού ως αδέσποτο εμπόρευμα, ένα πρόσωπο που κοιτάει με έντονη κατάθλιψη και φυσικά να υπονοείται πως ενώ κάποιος ταξιδεύει σε τρένο και πληρώνει εισιτήριο, αναγκάζεται για να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής να ταξιδεύει σαν σακί με πατάτες σε ένα υπερφορτωμένο από επιβάτες γερμανικό τρένο.
Αυτή η μεγαλειώδη γκάφα των ακριβοπληρωμένων επικοινωνιολόγων έθιξε κυρίως τους Γερμανούς πολίτες που επιβαρύνονται με "πράσινους φόρους" -αυτή η οιΚΩΛΟγική μόδα της νέας τάξης πάει περίφημα- κι αποτελεί τη χειρότερη δυσφήμιση για τους Γερμανούς που περηφανεύονται για τα "πράσινα τρένα" τους.
Η Διοίκηση των "Γερμανικών Σιδηροδρόμων" δεν άφησε χωρίς απάντηση τη Γκρέτα και μάλιστα οργισμένη απάντηση, που την ξεβρακώνει στην κυριολεξία και μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«Αγαπητή Γκρέτα, καλώς ταξίδεψες με ένα σούπερ οικολογικό τρένο σαν το δικό μας, αλλά μην κρύβεις το γεγονός ότι ταξίδεψες και σε σερβίραμε με σεβασμό την πρώτη θέση...».Η απορία είναι το πως αυτό το κατασκεύασμα της παγκόσμιας ελίτ, όλων των πολιτικών κομμάτων και παγκόσμιων κινημάτων -και στην Ελλάδα [Βλέπε σε: Γιατί ΚΑΙ ο "Ριζοσπάστης" συντάσσεται με τους τραπεζίτες και τους ιμπεριαλιστές;]-, η μικρή Γκρέτα στην οποία υποκλίνονται όλοι... από τον ΟΗΕ, τον πάπα, τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση κι ένας ατελείωτος κατάλογος πολυεθνικών... μπορεί να παραμένει ακόμη "σύμβολο";
"Ο κίνδυνος κλιματικής αλλαγής" [Βλέπε σε: Η παγκόσμια ελίτ μας θεωρεί ηλίθιους και το... διασκεδάζει!]
«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου