Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΝΗΜΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» λοιπόν...Ξεκινάμε!

"...Εις δόξαν τού δίκιου και μεγάλου Θεού.

Κύριε Παντοδύναμε! Εσύ Κύριε θα σώσεις αυτό το αθώο έθνος. Είμαστε αμαρτωλοί, είσαι Θεός! Ελέησέ μας, φώτισέ μας και κίνησέ μας εναντίον του δόλου και της απάτης, της συστηματικής τυραγνίας της πατρίδος και της θρησκείας. Εις δόξαν Σου Κύριε σηκώνεται απόψε η σημαία της λευτεριάς αναντίον της τυραγνίας!"

(Απόσπασμα από την Διαθήκη του Στρατηγού Μακρυγιάννη, που έγραψε λίγο πριν την Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου, χάρη στην οποία η Ελλάδα απέκτησε για πρώτη φορά Σύνταγμα)

Η πολιτική σκηνή της χώρας μας χαρακτηρίζεται από κόμματα, αποκόμματα, μέχρι και τηλεκόμματα: Όλα μαζί, συνθέτουν ένα μωσαϊκό ετερόκλητων κομματιών, που μπερδεύουν και διχάζουν τον Λαό. Μοιραία λοιπόν, ο πολίτης σήμερα δεν ταυτίζεται με κανένα από αυτά. Επιζητά το νέο, το άφθαρτο και καθαρό, αλλά με τον συνεχή βομβαρδισμό του από "ειδήσεις", καθώς και τον διαρκή αγώνα για επιβίωση, κάπου χάνεται στο χάος των πολλών διαφορετικών κομμάτων, παραμένοντας απογοητευμένος και τελικά αποστασιοποιημένος από το πολιτικό σύστημα εν γένει.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, η ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα ακούγεται ως παράλογη, ακόμα και ουτοπική. "Τι θα προσφέρει ένα ακόμα κόμμα; Δεν φτάνουν όσα υπάρχουν;", ακούγεται η εύλογη απορία πολλών. Σε αυτήν λοιπόν θα απαντήσουμε, όσο γίνεται πιο απλά και σύντομα:

- Το ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" έρχεται για να υπερασπίσει την Πατρίδα μας από κάθε είδους εχθρό, εσωτερικό και εξωτερικό! Για να ξαναβρούμε οι Έλληνες τη χαμένη μας περιφάνεια. Να επανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια και να ορθοποδήσουμε χωρίς την ανάγκη "δανειστών", "αγορών" και άλλων παρόμοιων "συμμάχων".

- Το ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" μάχεται υπέρ της Ορθοδοξίας, που βάλλεται πανταχόθεν! Από τον Οικουμενισμό μέχρι τους πάσης φύσεως χριστιανομάχους, η Πίστη μας είναι στο στόχαστρο των σκοτεινών κέντρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν να εξαφανίσουν κάθε αναφορά στον Χριστό, την Παναγία και την Αγία Εκκλησία μας. Δεν θα το επιτρέψουμε! Σεβόμαστε κάθε είδους θρησκεία, ακόμα και τους άθεους, απαιτούμε όμως αντίστοιχο σεβασμό και όχι διωγμό στην δική μας!

- Το ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" δεν θα μείνει θεατής στην διάλυση της κοινωνίας μας: Η οικονομική κρίση και τα μνημόνια έχουν γονατίσει τους περισσότερους Έλληνες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξη του Έθνους μας! Απέναντι στη λαίλαπα των τραπεζιτικών κέντρων και την δουλοπρέπεια των εγχώριων υποτακτικών τους, η κοινωνική δικαιοσύνη, η αξιοκρατία, η ισονομία και η αλληλεγγύη είναι μονόδρομος!

- Το ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ενδιαφέρεται για την επιβίωση της Οικογένειας στον τόπο μας! Υπογεννητικότητα, εκτρώσεις, χαράτσια σε όσους τολμούν να κάνουν παιδιά, υπονομεύουν το μέλλον όλων μας! Από την άλλη, η νεοεποχίτικη προπαγάνδα προβάλει και επιβάλει την ομοφυλοφιλική διαστροφή, προκειμένου να χτυπήσει το πιο ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, την Οικογένεια. Αυτήν πρέπει να προστατέψουμε με κάθε κόστος!

- Το ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" δίνει ιδιαίτερη βάση στην Παιδεία μας, που έχει καταντήσει πεδίο πειραματισμού των εκάστοτε κυβερνήσεων, με τα αρνητικά αποτελέσματα να "κληρονομούνται" από γενιά σε γενιά. Επίσης, με κάθε τρόπο θα υπερασπίσουμε τις ηθικές αξίες, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του Λαού μας, που επιβίωσαν αιώνες ολόκληρους, για να απειλούνται σήμερα από τη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, στο όνομα μιας θολής και ακαθόριστου "προόδου"!

Με απλά λόγια: Το ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" έρχεται ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ την Πατρίδα και τον Λαό μας από τους δυνάστες της, εγχώριους και ξένους! Κι αυτό θα το πετύχει με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Δεν περισσεύει κανείς, ούτε είναι καιρός για καθυστερήσεις, εγωισμούς, ξενόφερτες ψευτο - ιδεολογίες και μοίρασμα αξιωμάτων, ενώ η Πατρίδα χάνεται!

Καλούμε λοιπόν κάθε συμπολίτη μας να πλαισιώσει την προσπάθεια αυτή και να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας! Και να είναι σίγουρος, πως αν βαδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, στο τέλος θα μπορέσουμε να πούμε με συγκίνηση τα λόγια του μεγάλου μας Εθνικού ποιητή Διονυσίου Σολωμού:

"...Και σας πρώτα ανδρειωμένη, Χαίρε ω Χαίρε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" !!!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος - Μέλος Κινήματος "Ελευθερία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου