Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Συριζέικο σφουγγάρι για την Γιάννα Αγγελοπούλου

 
 
 
 
 
 
 
 
Του Γ. Γ.

Δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι το ίδρυμα Clinton, «Clinton Global Initiative Mediterranean» (CGI), και με ποια ιδιότητα παίρνει την πρωτοβουλία η Γιάννα Αγγελοπούλου  να το φιλοξενήσει στην Αθήνα τον Ιούνη του 2015.

Απ’ την ιστοσελίδα όμως left μαθαίνουμε για συνάντηση που είχαν γ’ αυτό το θέμα Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλέξης Τσίπρας.

«Η κα Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο και τον ενημέρωσε για το περιεχόμενό του το οποίο στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε ηγέτες να συναντηθούν και να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού την ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέφερε ότι το Συνέδριο μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα αποτελέσματα μιας ατελέσφορης πολιτικής λιτότητας που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες», διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Ελα όμως που εμείς θυμόμαστε καταγγελίες μιας σειρά στελεχών για την Γιάννα Αγγελοπούλου τότε που είχε αναλάβει την οργάνωση της Ολυμπιάδας του 2004. Ολοι αυτοί τότε κατακεραύνωναν την Γ. Αγγελοπούλου για τις απίστευτες σπατάλες, τις «ύποπτες» αναθέσεις, τη χλιδή των ταξιδιών και των δεξιώσεων και τις ανεξέλεγκτες προσλήψεις «κολλητών»  με τους αστρονομικούς μισθούς. 

Eπεσε σφουγγάρι σε όλα αυτά και τώρα ο Τσίπρα … την ευχαριστεί για την πρόσκληση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου