Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ψώνισαν κελεπούρι … Προσωπικότητα ο λογοκλόπος!!!

Είτε το αναγνωρίζουν κάποιοι είτε όχι έχουμε μπει σε μια θερμή προεκλογική περίοδο. Και σ’ αυτή θα γίνουν πάρα πολλά παρασκηνιακά παζάρια –που πιθανόν δεν θα τα πάθουμε ποτέ- ενώ μια γεύση παίρνουμε και απ’ αυτά που βλέπουν την δημοσιότητα. Και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μια χρυσοπληρωμένη μεταγραφή ενός «κελεπουριού» που έκανε η Ν.Δ.

Όπως διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα – στο «Παρόν»- το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ν.Δ είναι ο πρώην ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης. Αν θυμάστε ο τύπος αυτός στις τελευταίες ευρωεκλογές δοκίμασε την τύχη του και στην Ελλάδα με το δικό του κόμμα (Ελληνες Ευρωπαίοι Πολίτες) και δεν τα πήγε άσχημα αφού συγκέντρωσε 81.000 ψήφους.

Παζάρεψε, λοιπόν, ο Χατζημαρκάκης με την Ν.Δ και πήρε σαν αντάλλαγμα για να προσχωρήσει σ’ αυτήν την θέση του πρέσβη εκ προσωπικοτήτων με αρμοδιότητα τις διμερείς σχέσεις με τη Γερμανία.  Αν δεν κάνουμε λάθος –ένα γρήγορο ψάξιμο στο διαδίκτυο δεν μας βοήθησε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες- η θέση αυτή έχει πενταετή διάρκεια και πάρα πολύ καλή αμοιβή.

Μέχρι εδώ θα έλεγε κανείς δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον.  Δείτε όμως και την συνέχεια. Ο τύπος του ανέλαβε τις διμερής σχέσεις της χώρας μας με την Γερμανία, έχει παρελθόν στην χώρα της Μέρκελ. Εκεί η Εξεταστική Επιτροπή του Πανεπιστημίου της Βόννης του αφαίρεσε τον τίτλο του διδάκτορα με την αιτιολογία της εκτεταμένης λογοκλοπής!  

Σ’ αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο, τον Χατζημαρκάκη, ο Βενιζέλος τον διόρισε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων και μάλιστα του έκανε την αγιογραφία του, που ανταποκρίθηκε «στην πρόσκληση μας για συστράτευση όλων των εθνικών δυνάμεων». (Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί έναν άνθρωπο που τον έχουν απαξιώσει τόσο;).

Προσωπικότητα ο λογοκλόπος!!! Στην Ελλάδα του succes story θα πάρουμε ακόμα πολλά ¨μαθήματα" .. πολιτικής ηθικής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου