Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Το Εμπάργκο στη Ρωσσία καταστρέφει τις Εξαγωγές και η Κύβερνηση κάνει Επιτροπές !


Το Εμπάργκο στη Ρωσσία καταστρέφει τις Εξαγωγές και η Κύβερνηση κάνει Επιτροπές ! ! ! 

hellasforce.com

Οσο η φασιστική Ελληνική Κυβερνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου δίνει στήριξη στους Νεοναζί του Κιέβου, με το εμπάργκο, καταστρέφει τους ελληνες παραγωγούς και την ελληνική οικονομία για χάρη της σβάστικας !

Οσο συμβαίνουν αυτά και σαπίζουν τα προϊοντα μας , στις ..νταλίκες στα σύνορα η κυβέρνηση έφτιαξε επιτροπη με το όνομα “Ομάδα εποπτείας των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στη Ρωσία”

Για ποια ανάπτυξη είπατε ;

Ομάδα εργασίας με αντικείμενο την εποπτεία των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στη Ρωσία, τη διαχείριση των ζητημάτων που ανακύπτουν, καθώς και τον συντονισμό των σχετικών δράσεων, πρόκειται να συσταθεί άμεσα στο υπουργείο Εξωτερικών.
Αυτό αποφασίστηκε σήμερα, στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών υπό τον γγ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Παναγιώτη Μίχαλο, με τη συμμετοχή του γγ Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δ. Μελά, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων (ΣΕΒ, ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ, ΚΕΕΕ- ΕΒΕΑ, ΕΒΕΘ, INCOFRUIT HELLAS, ΣΕΘ, ΕΚΕ, ΣΕΓ, ΟΦΑΕ, ΟΑΕΠ) και υπηρεσιακών παραγόντων.
Η ομάδα εργασίας θα αποτελείται από υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους κλαδικών και εξαγωγικών φορέων και θα εξετάζει άμεσα, παράλληλα, τις προοπτικές διεύρυνσης των αγορών για τα ελληνικά οπωροκηπευτικά προϊόντα, υποβάλλοντας το συντομότερο δυνατόν τις σχετικές προτάσεις της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου