Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος: Ας κάνει ό,τι έκανε ο Φλωράκης, όταν πήγε στο Περιβόλι της Παναγίας!

Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται σχετικά με την επίσκεψη του αρχηγού του αντιχριστιανικού ΣΥΡΙΖΑ στο Περιβόλι της Παναγίας, πρέπει να σημειώσουμε τα εξής:

- Το Άγιον Όρος δέχεται όλους τους ανθρώπους εντός του, Ορθοδόξους και ετερόδοξους. Οι μεν, συμμετέχουν κανονικά στις Ακολουθίες εντός των Ιερών Ναών. Οι δε, απαγορεύεται να εισέλθουν σε αυτές αλλά μπορούν να δουν..
εξωτερικά τα Μοναστήρια και τους άλλους χώρους.

- Ο Τσίπρας έλαβε πρόσκληση από την Ιερά Κοινότητα του Άθω για να επισκεφθεί το Περιβόλι της Παναγίας.

- Ελπίζουμε η παραμονή του εκεί να μην συνοδευτεί με πανηγυράκια και επικοινωνιακά τεχνάσματα με κάμερες, χειροκροτητές και άλλες φαιδρότητες, όπως έπραξε πρόσφατα ο Σαμαράς.

- Ειδικά οι οπαδοί του εν λόγω "καλού Χριστιανού" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ομιλούν αρνητικά περί της επισκέψεως του Τσίπρα στο Άγιον Όρος: Όπως οι Αγιορείτες Πατέρες εδέχθησαν έναν ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (με εξαθλίωση και φτωχοποίηση του λαού, κατάργηση της Αργίας της Κυριακής, κατάργηση της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών, ανέγερση ισλαμικού τεμένους, προσεχή απαγόρευση των κωδωνοκρουσιών και άλλους αντίχριστους "νόμους" ων ουκ εστιν αριθμός), έτσι θα δεχθούν και έναν δεδηλωμένο ΑΘΕΟ, όπως ο αρχηγός του εκκλησιομάχου ΣΥΡΙΖΑ.

- Ελπίζουμε πως, ο δεύτερος, θα γνωρίζει την περίπτωση του Χαρίλαου Φλωράκη, αρχηγού του ΚΚΕ και ιστορικού στελέχους της "Αριστεράς". Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο, εκείνος όταν πήγε στο Άγιον Όρος ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ, λέγοντας: "Αν είχα έρθει νωρίτερα εδώ, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και για μένα και για τη χώρα"!


Όπως και νά' χει, εμείς δεν είμαστε Κριτές κανενός ούτε Φαρισαίοι, να επιτρέπουμε ή να απαγορεύουμε την είσοδο πιστών ή απίστων στο Άγιον Όρος. Μονάχα ο καρδιογνώστης Κύριος μπορεί να ξέρει τις πραγματικές προθέσεις κάποιου, ανεξαρτήτως από το "φαίνεσθαι".

Και πραγματικά, ευχόμαστε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανανεωθεί πνευματικά από την επίσκεψή του στο Περιβόλι της Παναγίας και να αναθεωρήσει τις ακραίες αντιχριστιανικές θέσεις του κόμματος του. Με απλά λόγια, να κάνει ό,τι έκανε και ο Φλωράκης...!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/08/blog-post_88.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου