Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΤΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΗ




http://olympia.gr

Το λήμμα πολιτικοί και τα λύματα της Μπουμπουνίστρας.
Ο Ελληνικός Λαός που συστηματικά καταληστεύεται εδώ και πολλούς αιώνες, διατάσσεται για πολλοστή φορά να πληρώσει με το αίμα του τούς “εθνικούς εργολάβους”, οι οποίοι – ως εκ θαύματος- αναλαμβάνουν από διαχείριση και επεξεργασία νοσοκομειακών αποβλήτων (με το ανάλογο υψηλότατο φυσικά τίμημα), μέχρι και την κατευθυνόμενη “ανεξάρτητη” ενημέρωσή του, καθώς και την κατασκευή του εθνικού οδικού δικτύου (βλέπε γεφύρι Άρτας).  Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. Πού είσαι αλησμόνητη ΜΟΜΑ;

Όλα αυτά οχι βέβαια χωρίς την άδεια των “ενοίκων” του κτιρίου της Μπουμπουνίστρας. Όσοι από εσάς γνωρίζετε ίσως έχετε καταλάβει σε ποιούς αναφέρομαι (και τούς μεν και τούς δε). Και...

εδώ ξεκινάει μία σύντομη ιστορική αναδρομή. Δανείζομαι από τό  http://www.tovima.gr ( δημοσίευση της   11/07/2010 ), τα παρακάτω:
Μπουμπουνίστρα  Μπουμπουνίστρα λεγόταν στην Τουρκοκρατία η κρήνη του Ηριδανού (λόγω του θορύβου που έκαναν τα νερά της).Είναι άγνωστο πότε εξαφανίστηκε. Τα υπόγεια νερά της περιοχής συνετέλεσαν πολύ στην ανάπτυξη του Εθνικού Κήπου.  Στην αρχαιότητα ο Ηριδανός ήταν ένας φυσικός άξονας της ρυμοτομίας της πόλης, η διέλευσή του όμως μέσα από αυτήν είχε τις επιπτώσεις της. Στην Κλασική εποχή, λόγω της πυκνότητας της
δόμησης πλέον, το ποτάμι άρχισε να δέχεται τα λύματα του άστεως και σύντομα μετατράπηκε σε βούρκο.
Υπέστη δηλαδή τις συνέπειες αυτού που σήμερασήμερα ονομάζουμε περιβαλλοντική μόλυνση. «Τα νερά του Ηριδανού ούτε ζώα δεν τα καταδέχονται» φθάνει να πει ο Καλλίμαχος ο Κυρηναίος στην Ελληνιστική πλέον εποχή.
Βουλή
Αλλεπάλληλα στρώματα της Ιστορίας έφεραν στο φως οι ανασκαφές που έγιναν στην περιοχή αυτή πριν από μερικά χρόνια. Εργαστήρια, νεκροταφεία, διάφορα κτίρια, έργα υδροδότησης και αποχέτευσης. Μαζί και τον Ηριδανό,έναν από τους τρεις ποταμούς που άρδευαν το λεκανοπέδιο Αθηνών.Το ποτάμι πήρε το όνομά του από τον Ηριδανό,γιο του Ωκεανού,ενώ η λέξη σχηματίζεται από την ρίζα ηρ-  και την λέξη «ντανού» που σημαίνει νερό. Τα ανθοπωλεία στη Βουλή, έτσι, ουδεμία σχέση έχουν με την κατάσταση που επικρατούσε εκεί κατά την αρχαιότητα. Η Μπουμπουνίστρα  όπως λεγόταν στην Τουρκοκρατία η κρήνη του Ηριδανού (λόγω του θορύβου που έκαναν τα νερά της) βρισκόταν σε αυτό ακριβώς το σημείο. Είναι άγνωστο πότε εξαφανίστηκε. Τα υπόγεια νερά όμως της περιοχής πολύ συνετέλεσαν στην ανάπτυξη του Κήπου.
Σημείωση: Στή  Μπουμπουνίστρα  λοιπόν βρίσκεται η σημερινή Βουλή -κατ΄άλλους Βολή (με διπλή έννοια: του βολέματος αφ΄ενός και του Ελληνικού Λαού που βάλλεται πανταχόθεν αφ΄ετέρου). Ε.Κ.
 Λήμμα  Πολιτικοί

Πολιτικοί: Οι εθνικοί  ελληνόφωνοι μειοδότες, προδότες, καταπατητές και εκμεταλλευτές, χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι ακόμη και από αυτούς τούς οθωμανούς δυνάστες. Προσφάτως μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στη βουλή, διότι το σύστημα αποχέτευσης στο οποίο παρουσιάστηκε πρόβλημα, δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα…( olympiada, 12-3-14).

ΔΕΗ Ή αλλιώς Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Η ΔΕΗ αποτελεί βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και το ηλεκτρικό ρεύμα υποτίθεται πως είναι κοινωνικό αγαθό. Λέω υποτίθεται γιατί άλλα συμβαίνουν στήν πραγματικότητα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ΔΕΗ- για τρίτους- εισπράττει και πολλά άλλα ποσά, ποσά τα οποία είναι δυσβάσταχτα για την πλειονότητα του Λαού μας. Μπορεί να χρειαστεί να γυρίσουμε και στίς λάμπες πετρελαίου, εφ΄ όσον φυσικά τις βρούμε κι αυτές. Και έρχομαι στο προκείμενο. Είμαι μία Ελληνίδα που ακόμη εργάζεται (αντιλαμβάνεστε ασφαλώς τι εννοώ), άτομο με αναπηρία και με σύζυγο άνεργο περί τα 5 χρόνια. Θεωρώ χρέος μου να δημοσιοποιήσω αυτά που αντιμετωπίζω    ( όπως και άλλοι εξ΄άλλου συμπατριώτες μου) , διότι το οφείλουμε  πρώτα στήν δύσμοιρη πατρίδα μας και κατόπιν στούς εαυτούς μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. Όπως λέει και ο αείμνηστος ποιητής Κώστας Βάρναλης (στό γνωστό του ποίημα:Ἡ μπαλάντα τοῦ κυρ-Μέντιου) Χάιντε θμα, χάιντε ψώνιο
χάιντε Σύμβολον α
ώνιο!
ν ξυπνήσεις, μονομις
θά
ρτη νάποδα ντουνις.
Δείγμα Λογαριασμού της ΔΕΗ

Επισυνάπτεται φωτογραφία τιμολογίου.
(Κοινωνικό Τιμολόγιο παρακαλώ και προσέξατε ιδιαίτερα τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις) Τα υπόλοιπα τα αφήνω στήν κρίση του καθ΄ενός απο εμάς. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος:


  ‘Αρθρο 120 – (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Αθήνα, 18 Aπριλίου 2001
O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΑΠOΣΤOΛOΣ XΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
Για τήν συγγραφή του παρόντος
Ε.Κ. Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας   Υ.Σ. Θερμά παρακαλώ όπως αναρτηθεί το παρόν στήν ιστοσελίδα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου