Θα στάζουν δηλητήριο τα ψηφοδέλτια στις ευρωεκλογές.
Σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δημοσκόποι της πλάκας, η συμμετοχή στις κάλπες θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Ήδη παρέες νέων παιδιών-κυρίως φοιτητές- που ψηφίζουν στους τόπους καταγωγής τους βάζουν ρεφενέ την βενζίνη για να ρίξουν την συσσωρευμένη οργή τους σε ένα άθλιο σύστημα εξουσίας που σιγοντάρει τους ολιγάρχες της διαπλοκής και το πελατειακό κράτος και οδηγεί τους νέους ανθρώπους σε πρωτόγνωρα αδιέξοδα.
Τώρα είναι η ώρα να καθαρίσουμε τους κακομούτσουνους οι οποίοι εξευτέλισαν κάθε έννοια ...
ανθρώπινης αξιοπρέπειας όλα αυτά τα χρόνια, υπερασπιζόμενοι τους χορηγούς τους και τα πελατάκια τους.
Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος την στιγμή που στην χώρα του υπάρχει πόλεμος-υπάρχουν νεκροί συμπολίτες του.
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αφ΄ υψηλού ουδετερότητα. Ο Λαζόπουλος πρέπει να ριχθεί στη μάχη χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όσο για τον Λαφαζάνη εδώ που μας κατάντησαν οι άθλιοι κρατιστές κυβερνώντες η δραχμή μοιάζει μονόδρομος. Σε ένα διεφθαρμένο, πελατειακό παρα-κράτος δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις για να ανθίσει το ενιαίο νόμισμα. Δυστυχώς.
Στο Κουρδιστό Πορτοκάλι επισημάναμε πολύ νωρίς τον ύποπτο ρόλο των δανειστών και κυρίως της Μέρκελ.
Οι Γερμανοί δεν θέλουν την Ελλάδα ένα σύγχρονο δυτικό κράτος. Μας θέλουν σαν σκουπιδοτενεκέ μεταναστών και σαν σερβιτόρους στους συνταξιούχους τουρίστες.
Αρκούσε μια συνάντηση αξιωματούχων του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών (ή του Οικονομικών) με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για να πληροφορηθούν τον ρόλο των Ελλήνων πολιτικών στις μίζες της Siemens. Η Μέρκελ έχει μέσα στα πόδια της τον Χριστοφοράκο, ως εκ τούτου δεν δικαιούται να μην γνωρίζει τον βαθμό σήψης του εγχώριου πολιτικού προσωπικού.
Επειδή το γνωρίζει αλλά την βολεύουν οι υπηρεσίες που της παρέχουν οι πολιτικοί μας αδιαφορεί παγερά για την μεταρρύθμιση του κράτους. Αδιαφορεί παγερά για τους νέους Έλληνες ανέργους. Αδιαφορεί παγερά για την διάλυση του συστήματος υγείας και παιδείας. Τον μόνο που την ενδιαφέρει είναι η φτωχοποίηση της μάζας και η επιβίωση των ντόπιων αχυρανθρώπων που χρησιμοποιούν οι γερμανικές πολυεθνικές στα νταλαβέρια τους με το δημόσιο.
Το ίδιο και ο Σόιμπλε που αρχικά είχε κάνει αναφορά με απαξία στους Έλληνες ολιγάρχες αλλά μετά κατάπιε την γλώσσα του.
Επειδή βρισκόμαστε μπροστά σε έναν μεγάλο εμπαιγμό με τον Χάρη Θεοχάρη να απειλεί τις ζωές μας, η εκδίκηση των πολιτών θα πρέπει να συγκλονίσει την Ευρώπη και να κλονίσει το μαυσωλείο των Βρυξελλών.
Ο Λαζόπουλος λοιπόν δεν πρέπει να μείνει έξω από αυτόν τον αγώνα.
Η πραγματική ζωή δεν οριοθετείται στις θαλαμηγούς και τα λίαρ τζετ του Κοντομηνά ούτε στις παρέες της Μενεγάκη.
Στο κάτω-κάτω τι θ΄αφήσει παρακαταθήκη σ΄ αυτόν το μάταιο κόσμο εάν δεν δώσει την πιο σπουδαία μάχη ενάντια σε μια χούφτα ολιγάρχες και το χυδαίο πελατειακό κράτος που λεηλατούν την χώρα μας.
Ακόμα και αν δεν θέλει να κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ ας κάνει κόμμα ώστε να βάλει φωτιά στα φρένα. Δεν έχει την πολυτέλεια της μη συμμετοχής.
Η Ελλάδα έχει ήδη παραδοθεί στις φλόγες της κόλασης και μια χούφτα άθλιοι και κωλοπαίδια μηντιάρχες επιχειρούν να παρουσιάσουν την κόλαση-παράδεισο...

 http://kourdistoportocali.com/post/34579/lakis