Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μιλάνε όλοι, μιλάει και η Ντόρα



Το θέατρο του παραλόγου παίζεται στη Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα να παίρνουν θάρρος μια σειρά από εχθροί της παράταξης. Διότι αντί να είναι όλοι μαζί και να στηρίζουν την προσπάθεια του Σαμαρά και της ΝΔ που στο κάτω – κάτω έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία, βγαίνει ο καθένας κι έχει την προσωπική του ατζέντα.
Τώρα βγαίνει και η Ντόρα να το παίξει τιμητής των πάντων.
Να μας θυμίσει ποιος η Ντόρα, η κόρη του Μητσοτάκη, τι είναι η Νέα Δημοκρατία. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι, με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου, όλα τα...
στελέχη της ΝΔ -από τον πρωθυπουργό έως τον τελευταίο- ξεκαθάρισαν ότι «εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τη λογική Μπαλτάκου».
«Η ΝΔ δεν είναι συνομιλητής με την Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ είναι η φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη, με σημαντική ιστορία, που ουδέποτε παρεσύρθη από ακροδεξιές λογικές και δεν αποτέλεσε συνομιλητή φασιστοειδών» τόνισε, ρίχνοντας τα βέλη της σε πρόσωπα που ανήκουν στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού.
Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τη συζήτηση για συμμετοχή του Φαήλου Κρανιδιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ ενός ψηφοδελτίου που θα εκφράζει την σύγχρονη κεντροδεξιά, εκφράζοντας έτσι, έμμεσα, την αποδοκιμασία της για την ένταξή του στο ευρωψηφοδέλτιο.
Η πρώην υπουργός δεν θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο και επιφυλάχθηκε να κάνει την αποτίμηση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ μετά την ανακοίνωσή του. Όπως ξεκαθάρισε, η ίδια δεν θα είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή.
Δηλαδή θα περιμένει για να κάνει κριτική λες και τη ρώτησε κανένας. Αντί να ευγνωμονεί τον Σαμαρά που την έκανε βουλευτή, τώρα θέλει να το παίξει και θεσμικός παράγοντας στη ΝΔ. Θέλει να υπενθυμίσει ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είναι παρούσα στις εξελίξεις. Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος δεν τη θέλει, ότι ο λαός που στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία έχει σιχαθεί πλέον να βλέπει την Αγία Οικογένεια. Εκεί η Ντόρα, πανταχού παρούσα με φαρμακερά βέλη και αιχμές προκειμένου να μείνει στην επιφάνεια και ταυτόχρονα να υποσκάψει τον «εχθρό» της, Αν. Σαμαρά. Διότι ακόμη φυσάει και δεν κρυώνει την παταγώδη αποτυχία της να εκλεγεί στην αρχηγία του κόμματος. Νόμισε ότι είναι κληρονομιά της η ΝΔ και τώρα που είναι εκτός συνεχίζει να παίζει παιχνίδια σαν κι αυτά που της έμαθε ο πατέρας της. 

 http://www.antinews.gr/POLITIKE/milane-oloi-milaei-kai-i-ntora/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου