Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Παραίτηση – καταπέλτης του προέδρου της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ από το ψηφοδέλτιο Σπηλιωτόπουλου

Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ - ΕΥΔΑΠ Μανώλης Αγγελάκης  

“ Την παραίτησή του από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας, Άρη Σπηλιωτόπουλου, τον οποίο στηρίζει ένθερμα η ΝΔ, υπέβαλε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ – ΕΥΔΑΠ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Οργανισμού, Μανώλης Αγελλάκης, καταγγέλλοντας παντελή αδιαφορία του συνδυασμού για την μάχη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού ”

Την παραίτησή του από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου...
Αθήνας, Άρη Σπηλιωτόπουλου, τον οποίο στηρίζει ένθερμα η ΝΔ, υπέβαλε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ – ΕΥΔΑΠ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Οργανισμού, Μανώλης Αγελλάκης, καταγγέλλοντας παντελή αδιαφορία του συνδυασμού για την μάχη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλης Αγγελάκης, υποστήριξε ότι «Στην πορεία διαπίστωσα ότι για την κρίσιμη μάχη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση δεν υπήρχε το ενδιαφέρον που θα περίμενα από το συγκεκριμένο συνδυασμό και επομένως δεν έχω λόγο πλέον να συνεχίσω να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία».

Αναλυτικά, η δήλωση του πρώην πλέον υποψηφίου με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, Μανώλη Αγγελάκη:

«Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου και αποφάσισα να μετέχω για άλλη μια φορά, στο στίβο των Δημοτικών Εκλογών, ήταν να συνδέσω τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών με το αίτημα, το νερό να παραμείνει δημόσιο αγαθό».

«Θεώρησα ότι, εφόσον με τιμούσαν με την ψήφο τους οι συμπολίτες μου, θα συνέβαλα στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση τους και στην ανάδειξη των καταστροφικών συνεπειών της επαπειλούμενης ιδιωτικοποίησης καθώς και σε περιβαλλοντικά θέματα προσφέροντας στην πόλη μας, που βιώνει τόσα πολλά προβλήματα , βασιζόμενος και στην οκταετή προϋπηρεσία μου».

«Στην πορεία διαπίστωσα ότι για την κρίσιμη μάχη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση δεν υπήρχε το ενδιαφέρον που θα περίμενα από το συγκεκριμένο συνδυασμό και επομένως δεν έχω λόγο πλέον να συνεχίσω να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία».

«Συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, κρίνω ότι, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι καθήκον μου, να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις στο δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του φυσικού αγαθού, του νερού», καταλήγει η δήλωση του προέδρου της ΔΑΚΕ – ΕΥΔΑΠ.

http://www.periodista.gr/greece/item/11032.htm


1 σχόλιο:

  1. Να υποθέσω οτι ο δικός μας εκπρόσωπος στό Δ.Σ τής ΔΕΗ Καραλευθέρης Λάκης γιά νά παραμένει καί δέν παραιτείται από Ευρωβουλευτής θά επεισε τόν κ.Σαμαρά νά μήν πουλήσει τό 30% ( τήν μικρή ΔΕΗ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή