Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ ΩΣ "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ" ΚΑΙ 'ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

trikala-vouleftes-anepithimitoi
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έστειλε αυστηρή – πλην όμως δίκαιη και απολύτως ανταποκρινόμενη στα αισθήματα του Τρικαλινού Λαού - προειδοποίηση στους Τρικαλινούς βουλευτές να μην ψηφίσουν το θανατηφόρο τρίτο Μνημόνιο και τον προϋπολογισμό, που έλεγε επί λέξει:
«ΠΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Τρικαλινέ Βουλευτή,
Ψηφίζεις τα μέτρα,
είσαι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Τα Τρίκαλα δεν αντέχουν προδότες του Λαού!
Οι γερμανοτσολιάδες είναι ανεπιθύμητοι!
Δεν θα πεθάνουμε εμείς ο Λαός,
για να ζήσετε εσείς και τα αφεντικά σας!
Ο Λαός επιτάσσει: ψηφίστε ΟΧΙ!
Αλλιώς η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ θα σας πνίξει!!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»
Ταυτόχρονα, δύο φορές κλιμάκια του Κινήματος και άλλοι πολίτες πραγματοποίησαν ειρηνικές καταλήψεις των βουλευτικών γραφείων για να υπογραμμίσουν με τον πιο έντονο τρόπο τη λαϊκή απαίτηση για μη ψήφιση των μέτρων.
Ωστόσο δεν εισακούστηκαν! Τρεις από τους βουλευτές «μας» (Ταμήλος, Σκρέκας, Βλαχογιάννης) τα ψήφισαν φανερά, ενώ ο τέταρτος (Κυρίτσης) τα κρυφοψήφισε!
Οι τέσσερις βουλευτές είναι πλέον απέναντί μας και αποδεδειγμένοι εχθροί του Τρικαλινού και όλου του Ελληνικού Λαού, καθότι συναυτουργοί του μεγάλου εγκλήματος του Μνημονίου 3. Μάλιστα χωρίς τις τρεις νεοδημοκρατικές τρικαλινές ψήφους το νέο Μνημόνιο δεν θα περνούσε και ο Λαός θα σωζόταν (153-3=150)!
Είναι πια:
ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!
Απαίτηση όλων :
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!
(Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη γρήγορη παραίτησή τους. Ο στόχος είναι εφικτός και έτσι θα καταδειχθεί η δύναμη της αντίδρασης του Λαού, όταν τον εμπαίζουν, τον ξεπουλούν και τον οδηγούν στην άβυσσο).
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

 http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου