Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Σαμαράς: Μνημονιακός λενινιστής!!!

Συχνά στην ιστορία οι εξουσίες και μάλιστα οι πιο ύπουλες και στυγνές χρησιμοποίησαν το κύρος μεγάλων επαναστατών ή έννοιες- αξίες, φορτισμένες με αγωνιστικό και συναισθηματικό κύρος, για να εξαπατήσουν τους αφελείς και τους αδαείς…

Ενδεικτικά θα θυμίσουμε:

Το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» του Μαρξ το χρησιμοποίησαν οι φεουδάρχες για να κτυπήσουν τους αστούς…


Την «Προδομένη Επανάσταση» του Τρότσκι την χρησιμοποίησαν τα χαλκεία της μαύρης προπαγάνδας της Δύσης για να κτυπήσουν τη Σοβιετική Ένωση…


Ο Χίτλερ κατασκεύασε το λεκτικό έκτρωμα «εθνικοσοσιαλισμός» για να «χρωματίσει» το ναζισμό με «σοσιαλισμό»…


Και στα δικά μας:

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, συχνά έκανε αναφορές στους μεγάλους Επαναστάτες και ιδιαίτερα στον Καρλ Λίμπκνεχτ και Τρότσκι…

Σήμερα ο Τσίπρας αντιγράφει τον Ανδρέα σε όλα…

Το ακόμα πιο εκπληκτικό: Ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας κάνουν αναφορές στο Λένιν. Μας προέκυψαν «Μνημονιακοί Λενινιστές»!!!

Μην ξεχνάμε επίσης ότι στο όνομα της «Δημοκρατίας», της «ελευθερίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχουν διαπραχτεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πράγματι: «για τους σκοπούς του ο Διάβολος μπορεί να απαγγείλει ακόμα και την Αγία Γραφή»...

Διαβάστε τα εύστοχα σχολιάκια του Νίκου Μπογιόπουλου:


Σαμαράς (μ-λ) (1)


Ο κ. Σαμαράς θεώρησε σκόπιμο στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό να αναφερθεί στον Λένιν. Και τούτο για να αποδείξει πόσο... «επαναστάτης» είναι - όχι ο Λένιν, αλλά ο ίδιος ο κ. Σαμαράς!
Κατόπιν τούτου την επόμενη φορά που θα υπογράψει μέτρα εξόντωσης του λαού, ο κ. Σαμαράς δεν έχει παρά να τα υπογράψει ως «Σαμαράς μ-λ». Τουτέστιν, «μνημονιακός»... λενινιστής!


Σαμαράς (μ-λ) (2)


Θα θυμάστε πως πριν από τον κ. Σαμαρά, και συγκεκριμένα προ δεκαημέρου πάλι σε συζήτηση στη Βουλή, εκείνος που είχε αναζητήσει την επιβεβαίωση για την «ορθότητα» της πολιτικής του στον... Λένιν, ήταν ο κ. Στουρνάρας.
Εχουμε, λοιπόν, έναν πρωθυπουργό και έναν υπουργό Οικονομικών που κόβουν μισθούς και συντάξεις επικαλούμενοι τον Λένιν. Τακτική αναμενόμενη κατά τον Σαίξπηρ, ο οποίος στον «Εμπορο της Βενετίας» έγραφε ότι
«για τους σκοπούς του ο Διάβολος μπορεί να απαγγείλει ακόμα και την Αγία Γραφή»...

ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=14/11/2012&columnId=1821

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου