Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ...ΗΡΩΑΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ...


 kasapidisfacebook


Μπορεί ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης να τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδος της Ν.Δ. με απόφαση του ίδιου του Μεσσήνιου καθώς δεν υπερψήφισε τα μέτρα εφιάλτη, έγινε πάντως...ήρωας στο διαδίκτυο καθώς η προσωπική του σελίδα στο facebook κατακλύστηκε απο μηνύματα συμπαράστασης...Δείτε τι του γράφουν..

- Μπράβο Γιώργαρε!!! Είσαι ένας τίμιος ΕΛΛΗΝΑΣ και ένας πραγματικός φίλος. Σ’ ευχαριστούμε!!!

-ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕ ΗΡΩΪΚΑ ΟΧΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

- ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕΨΗΦΙΣΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ

- ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

- ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ.ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ…

- Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Μακεδόνα, αγαπητό συνάδελφο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ, που κατα τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας ως γεωτεχνικός έχει βοηθήσει ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ τον τόπο του για την αγροτική ανάπτυξη μέσα απο σχέδια νέων καλλιεργειών και μέσα από τη δημοσιογραφία. Προκειται για εξαιρετικά έντιμο άνθρωπο και γεωτεχνικό, που με τη σημερινή του στάση δίνει απάντηση σε αυτους που επιμένουν-εκτος των άλλων, να μην καταλαβαίνουν που οδηγούν την αγροτική μας πολιτική και ανάπτυξη με αυτά που κάνουν και που δεν υπουργοποιούν ανθρώπους της δουλειας, σχετικούς και με αναπτυξιακά σχέδια. Γιώργαρε, οι γεωτεχνικοί σε τιμούν!!! Με συναδελφική -και όχι μόνο- αλληλεγγύη….

- Εισαι ενας αξιος πολιτικος ανδρας που εθεσε το εθνικο συμφερον υπερανω του προσωπικου.

- Το σόι μας πάντα έβγαζε, τίμιους, ηθικούς και πατριώτες άνδρες. Εύγε, μας έκανες περήφανους. Γιώργο μου, θυμήσου ότι δεν τελείωσες σημερα με την πολιτική…τώρα ξεκινάς με την πολιτική.

- Χίλια μπράβο Γιώργο απέδειξες ότι τιμάς και τα παντελόνια που φοράς και την ψήφο του κόσμου. Απόψε ξεχώρισαν οι πατριώτες από τους δοσίλογους προδότες , οι οποίοι στο όνομα της δήθεν σωτηρίας της πατρίδας , θέλουν να την ξεπουλήσουν στους ντόπιους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και στους ξένους εντολοδόχους τους. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ .

- Συγχαρητήρια Γιώργο μας έκανες όλους τους νεοδημοκράτες υπερήφανους ! Μπράβο σου ! Να σε έχει ο Θεός καλά !


 http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου