Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

''ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ'':ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!


ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!
Μία σημαντική και αισιόδοξη ως προς τις εξελίξεις απόφαση-σταθμός, αποφασίσθηκε από τον «Σύνδεσμο Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Μεσολογγίου-Ναυπάκτου», υπόδειγμα και πρόταση προς όλες τις πρωτοβουλίες, κινήσεις, σωματεία, δημοτικές κινήσεις ,σε ότι αφορά την διακοπή ηλεκτροδότησης παροχών ηλεκτρικού ρεύματος για οφειλή από το ‘χαράτσι’.

Ο σύνδεσμος με την παρακάτω ανακοίνωση του αρνείται πλέον κατηγορηματικά να παρέχει τις υπηρεσίες του σε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι αποτέλεσμα παρέμβασης και πίεσης προς το Σύνδεσμο από το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου του οποίου ο πρόεδρος Μάκης Θεοφιλάτος αποτελεί ενεργό μέλος του κινήματος ενάντια στα χαράτσια.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ` ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ   
ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο σύλλογος Ε.Δ.Ε. Μεσολογγίου –Ναυπάκτου , έχοντας υπ΄όψιν την επιβολή Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών  (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) μέσω της Δ.Ε.Η. Δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην παραπάνω εισφορά  η οποία πλήττει άμεσα τα λαϊκά εισοδήματα , θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς που είναι αντίθετοι στην εισφορά και δεν θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια κατακερματίζει τους συμπολίτες μας.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ   να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας  και οποιαδήποτε συμμετοχή σε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΞΗΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                                         ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου