Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Aγαπητή κα Μπαζιάνα, που τους μάζεψε όλους αυτούς τους κατσιαπλιάδες ο Αλέξης;

Αγαπητή κα Μπαζιάνα,
Aντιλαμβάνεστε ότι απαιτείται μεγάλο έμφυτο ταλέντο ώστε ο σύζυγός σας να τοποθετήσει στην κυβέρνηση όλους αυτούς τους κατσιαπλιάδες με πρόσφατο αποκορύφωνα την αποκάλυψη για το επίδομα στην κα Αντωνοπούλου. Αντιλαμβάνεστε επίσης ότι όχι απλά πήρατε την κυβέρνηση αλλά και την εξουσία την οποία μεταχειρίζεστε όπως και οι κατσιαπλιάδες-προκάτοχοί σας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δηλαδή με μοναδικό motο: Oτι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας.




Εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι τον πλακώσατε στην κρεβατομουρμούρα για την εκλεκτή Ράνια, ώστε να αναγκασθεί ο Τζανακόπουλος να κάνει την παρακάτω δήλωση:
«Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αναπληρωτή υπουργό, της μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης από εκεί και πέρα περιμένουμε και την δική της τοποθέτηση. Με αυτή την έννοια δεν θέλω να κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο. Η γνώμη του πρωθυπουργού είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει χρήση της συγκεκριμένης διάταξης. Η σημερινή κυβέρνηση έχει δείξει με σειρά ενεργειών της ότι προσπαθεί να εξορθολογήσει τα συστήματα των αμοιβών τόσο των βουλευτών, όσο και των υπουργών με διατάξεις που αφορούν τη φορολογική εξίσωση μεταξύ πολιτικών και όλων των υπολοίπων πολιτών. Έχουμε πάρει πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή και νομίζω ότι αυτό είναι το κεντρικό στίγμα της κυβέρνησης».


Αγαπητή κα Μπαζιάνα

Υ.Γ.>Για τον κο Κουρουμπλή τι γνώμη έχετε; Πρόκειται για διορατικό, αρχιράπερ, ταχυμετρητή, όπως τον αποκαλεί το Κουρδιστό Πορτοκάλι ή έχετε διαφορετική γνώμη;
Υ.Γ 1> Για τον κο Σταθάκη τι γνώμη έχετε;
Υ.Γ. 2> Προς ώρας δεν θα συνεχίσουμε με άλλα ονόματα, αλλά σας παρακαλούμε να μιλήσετε στον σύζυγό σας για να αντανακλαστικά του


Κουρδιστό Πορτοκάλι

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/agapiti-ka-baziana-pou-tous-mazepse-olous-aftous-tous-katsiapliades-o-alexis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου