Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΕΛ: Μην τολμήσετε να καταστρέψετε ούτε ένα έγγραφο στο ΣΔΟΕ!



ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΔΟΕ Κ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Στις 26 Ιανουαρίου πρέπει να μάθουμε τι έγινε με λίστα Lagarde και υπουργούς
Σχολιάζοντας την χθεσινή αιφνιδιαστική δημοσίευση του ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β’), βάσει του οποίου ο στενότατος συνεργάτης και φίλος του Πρωθυπουργού κ. Στασινόπουλος..
αποκτά την δυνατότητα καταστροφής εγγράφων και στοιχείων του ΣΔΟΕ, η υποψήφια Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον νομό Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:
« Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε τον κ. Στασινόπουλο να μην καταστρέψει ούτε ένα φύλλο χαρτί από τα αρχεία του ΣΔΟΕ. Είναι αυτονόητο πως μετεκλογικά θα πρέπει ο διάδοχος του να ελέγξει άμεσα γιατί δεν προχώρησε η διερεύνηση διαφόρων υποθέσεων, από τη λίστα Lagarde ως τις καταγγελίες για οικονομικά εγκλήματα υπουργών της απερχόμενης κυβέρνησης.
Με την ψήφο του Ελληνικού λαού οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεσμευόμαστε να τον ενημερώσουμε στις 26 Ιανουαρίου τι συνέβη με αυτές τις πολύκροτες υποθέσεις. Αρκεί όλοι οι φάκελοι να παραμείνουν στο ΣΔΟΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου