Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Οι προφητείες του χρυσαυγίτη ... με πολιτικά Θέμου


Του Γ. Γ.

Σιγά μην έλειπε ο γλίτσας, ο χρυσαυγίτης με τα … πολιτικά Θέμος Αναστασιάδης  από τους προφήτες που προβλέπουν λιμούς και καταποντισμούς αν «δεν ρθούν στα συγκαλά τους οι βουλευτές και πάμε τέτοια εποχή σε εκλογές».
Τότε, σύμφωνα με τον ίδιο θα βιώσουμε «δραματική περιπέτεια», «προβλεπόμενη χρεοκοπία», «δεν θα μείνει τίποτα όρθιο», θα υπάρξει «καμένη γη» και πρέπει να ετοιμαστούμε για το «τάιμινγκ του θανάτου». Μόνο ότι θα κάνουν επέλαση οι.. Νεφελίμ και θα καταστρέψουν το ανθρώπινο είδος στην Ελλάδα, δεν μας είπε.

Εχει κάθε λόγο να νιώθει νευράκια ο Θέμος. (Ρίξτε εδώ μια ματιά για το ποιόν του). Είναι  είναι απ’ τα πιο μεγάλα μουτρόμουτρα που έχουν παρουσιαστεί στο πολιτικοδημοσιογραφικό στερέωμα της χώρας, Στο παρελθόν υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση  τα μεγαλύτερα ντόπια καπιταλιστικά τζάκια που ασχολήθηκαν με τα ΜΜΕ, με άριστα αποτελέσματα, και σήμερα είναι εκδότης της μεγαλύτερης σε λασπουριά και κυκλοφορίας βδομαδιάτικης φυλλάδας.

Βυθισμένος στον βούρκο της διαπλοκής κατάφερνε μέχρι τώρα να την βγάζει λάδι όταν οι λαμογιές του ερχόταν στον αφρό. (Θυμηθείτε την ιστορία με την Ζαχοπουλιάδα, την περίπτωση με υα «μαύρα» 5.500.000 ευρώ που είχε σε λογαριασμό του στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS, την σύλληψη του στα γαλλοελβετικά σύνορα με τις τρεις επιταγές, συνολικής αξίας γύρω στο 1.300.000 ευρώ, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει). Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η «αδέκαστη» δικαιοσύνη, τον απέδωσε στην κοινωνία «λευκή περιστερά», ή του καταλόγισε κάποια γελοία πρόστιμα για «φορολογικές παραβάσεις».

Θα είχε την ίδια αντιμετώπιση από μια άλλη αστική κυβέρνηση, που απλώς θα κρατούσε τα προσχήματα και δεν θα ήταν υποχείριο των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης; Αυτό το ενδεχόμενο τρέμει ο Θεμιστοκλής που έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και γελοιοποιείται με την άκρατη κινδυνολογία του που θα την ζήλευε ακόμα και η Βούλτεψη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου