Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Για παρακράτος μίλησε ο Καμμένος στον εισαγγελέα


καμμενος-πανος

Για παρακρατικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης που στόχο έχουν να πλήξουν τους ΑΝ.ΕΛ., κάνει σύμφωνα με πληροφορίες λόγο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στην κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ερεύνησε τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας του

από τον Γ. Αποστολόπουλο.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στην συνάντηση Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. υποστηρίζει – σύμφωνα με πληροφορίες – στον εισαγγελέα: «Η μη λειτουργία..
των κινητών τηλεφώνων παρά μόνο του κ. Αποστολόπουλου σε ακτίνα 15 μέτρων μας υποψίασε για την παρουσία μηχανήματος «Τζάμερ» κι αφού έφυγε ο κ. Χαϊκάλης με τον κ. Αποστολόπουλο εντοπίστηκε συσκευή καταγραφής ήχου κάτω από το τραπέζι της συνάντησης και πιθανόν κάμερα σε ανιχνευτή φωτιάς στο ταβάνι» φέρεται να καταθέτει ο κ. Καμμένος.
Εισαγγελέας:
Γιατί πιστεύετε ότι ο κ. Χαϊκάλης ευρισκόταν σε έντονη ανησυχία όταν προσήλθε στην εισαγγελία εφετών στις 6/12 λέγοντας ότι φοβόταν μήπως προλάβει κάποιος και δημοσιοποιήσει υλικό;
Π. Καμμένος:
Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τους ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Αποστολόπουλος αποτελούσε μέρος του παρακρατικού μηχανισμού. Καλώς λοιπόν ο κ. Χαϊκάλης φοβήθηκε ότι θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν με το υποκλαπέν υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου