Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει καμία απολύτως σχέση ο Μπαλτάκος και το κόμμα του με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία


Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
hellas-orthodoxy.blogspot.gr

baltakos_dimosievma4– Πρόκειται για χριστέμπορες και πατριδέμπορες, που θα συνεργαστούν με τον Σαμαρά!

Αρκετοί αναγνώστες της ιστοσελίδας, μου ζήτησαν τις τελευταίες ημέρες να τους πω τη γνώμη μου για το «νέο» κόμμα που ίδρυσε ο τέως Γ.Γ της κυβέρνησης Μπαλτάκος, με την επωνυμία «Ρίζες». Παρότι θεωρώ – όπως και κάθε νοήμων πολίτης – το εγχείρημα αυτό ως κάτι που υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη μας, εντούτοις επειδή αφενός άρχισε η διαφήμισή του (!!!) από τα ΜΜΕ κι αφετέρου οι ίδιοι τολμούν και χρησιμοποιούν έννοιες Ιερές όπως η Ορθοδοξία και την Ελλάδα για να υφαρπάξουν ψήφους, οφείλω να..
τοποθετηθώ άμεσα.
Με μια λέξη λοιπόν: ΜΑΚΡΙΑ!!! Πρόκειται για κόμμα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ με την Πατρίδα και την Πίστη μας! Είναι μια παγίδα του ανθελληνικού και αντιχριστιανικού συστήματος, προκειμένου να εγκλωβίσει ΞΑΝΑ τους Έλληνες Ορθοδόξους Πατριώτες μέσα σε δήθεν «νέα»…μαντριά, που όμως είναι πάρα πολύ παλιά!
Και ξεκινάμε με τον επικεφαλής του κόμματος, τον Τ. Μπαλτάκο: Αυτό το…νέο και άφθαρτο πρόσωπο, που φυσικά δεν συμμετείχε μέχρι πολύ πρόσφατα στην καταστροφική κυβέρνηση, δεν ήταν στενός συνεργάτης του Σαμαρά εδώ και πολλά χρόνια, γενικώς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν…ξέρει τίποτα για τα πεπραγμένα της ΝΔ! Αυτός ήταν απλός…παρατηρητής εκεί, που δεν έχει καμία ευθύνη! Τόσο, που αν δεν είχαν αποκαλυφθεί τα γνωστά βίντεο, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ως Γ.Γ της κυβέρνησης!!! Για τόσο μεγάλο της…αντίπαλο μιλάμε! Μήπως ξεχάσατε πώς εκθείαζε τον Σαμαρά, περίπου ένα χρόνο πριν;
baltakos_dimosievma1
Είναι όμως έτσι; Μήπως είμαστε υπερβολικοί; Μήπως πράγματι ο Μπαλτάκος…μετανόησε από την συμμετοχή του στην κυβέρνηση; Ας αφήσουμε τον ίδιο να μας απαντήσει:
baltakos_dimosievma2
Τι μας λέει λοιπόν, κατάμουτρα και θρασύτατα; Πως, ουσιαστικά, το «νέο» κόμμα του δεν θα κάνει κακό στη ΝΔ, ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς γνωρίζει τις κινήσεις του!!! Δηλαδή, πόσο πιο «λιανά» να μας το κάνουν; Πόσο περισσότερο να μας πουν ότι κάθε ψήφος σε αυτούς, ουσιαστικά είναι ψήφος στην κυβέρνηση;
Φυσικά, επειδή είναι κουτοπόνηροι, αφενός αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις κι αφετέρου πουλάνε λίγο…πατριωτιλίκι και «ορθοδοξιλίκι» για να «ψαρέψουν» σε θολά νερά…χάνους! Έτσι λοιπόν, μέσα από το «ιδεολογικό τους μανιφέστο» (διαβάστε εδώ) κάνουν λόγο για Εθνικά θέματα, Στρατό, καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, υπεράσπιση της Ορθοδοξίας, του Αγίου Όρους, της οικογένειας κλπ! Ναι, καλά διαβάσατε: ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ!!!

Μα καλά, τόσους μήνες στην κυβέρνηση τι έκανε; Πώς ακριβώς υπεράσπισε όλα τα παραπάνω;
- Με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της αργίας της Κυριακής;
- Με την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του Λαού μέσω δυσβάστακτων μέτρων;
- Με τη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ του μέσω των συνεχόμενων μνημονίων;
- Με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του μαθήματος των Θρησκευτικών;
- Με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Αργίας των Τριών Ιεραρχών;
- Με τον ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στις Αγιορείτικες Μονές;
- Με την ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ των πολυτέκνων;
- Με την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ λαθρομετανάστευση;
Σε τι απ’ όλα τα παραπάνω έφερε αντιρρήσεις ο Μπαλτάκος, από την σημαντική μάλιστα θέση που βρισκόταν; Κι αν υποτίθεται ότι διαφωνούσε σε κάτι, γιατί δεν είχε παραιτηθεί ΠΡΙΝ ξεσπάσει το σκάνδαλο με τα βίντεο;
baltakos_dimosievma3
Σωστά μαντέψατε: Γιατί…είναι γλυκιά η καρέκλα! Κι αυτήν ακριβώς, επιζητούν ο εν λόγω πολιτικός και όσοι συντάσσονται μαζί του: Δηλαδή απόστρατοι και κάποιοι άλλοι που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στον χώρο της Εκκλησίας, όπως ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και ο δάσκαλος Δ. Νατσιός!
Για τον Επίσκοπο Πειραιώς, έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν: Από εδώ, μέχρι εδώ, ως κι εδώ, στα πιο «φρέσκα». Είναι γνωστά τα «καμώματά» του και οι…ευλογίες του σε αμφίβολης προέλευσης και ελληνοχριστιανικής αγωγής πρόσωπα. Οπότε, δεν μας εκπλήσσει η νέα του «ευλογία» στον Μπαλτάκο!
Όμως για τον Δ. Νατσιό, τι να πούμε; Το όνομά του, προκάλεσε την έκπληξη και απορία πολλών. Ειδικότερα, επειδή ο ίδιος είχε υποσχεθεί να συστρατευθεί με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ελληνορθόδοξη Κίνηση που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, το «Κίνημα Ελευθερία»: Μάλιστα, είχε μιλήσει και στην Συνδιάσκεψη του Κινήματος στην Θεσσαλονίκη, ενώ το όνομά του ήταν μεταξύ των Ιδρυτικών Μελών!
Πώς λοιπόν τώρα συντάσσεται με τον Μπαλτάκο, του οποίου τα «ελληνορθόδοξα» έργα και ημέρες περιγράψαμε παραπάνω; Δεν γνωρίζει ο Δ. Νατσιός – όπως και ο Μητροπολίτης Σεραφείμ φυσικά – πως καλά είναι τα ωραία λόγια που λένε και γράφουν, αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, είναι κενά περιεχομένου και βρίθουν Φαρισαϊσμού και υστεροβουλίας;
Εφιστούμε την προσοχή σε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό: ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ από το κόμμα Μπαλτάκου, όποια «ευλογία» κι αν έχει κι όποιο όνομα κι αν περιέχει! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ, γιατί πρόκειται για μια νέα περίπτωση…Χολέβα: Ανθρώπων δηλαδή, που θεωρητικά εκφράζουν Ελληνορθόδοξη γραμμή, αλλά πρακτικά συ(ε)μπορεύονται με ό,τι πιο βρώμικο και σαθρό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία!
Διότι, ας μην κοροϊδευόμαστε: Όποιος συνεργάζεται είτε άμεσα, είτε έμμεσα με τους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ της ΝΔ, είναι και ο ίδιος τέτοιος!
Ή μάλλον κάτι χειρότερο: Πρόκειται για αδίστακτους ψεύτες, λαοπλάνους, ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ!
Μείνετε μακριά από δαύτους, λοιπόν! Μην επιτρέψετε να σας κοροϊδέψουν οι πολιτικάντηδες, για πολλοστή φορά…! hellas-orthodoxy
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/12/blog-post_472.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου