Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοί που έφεραν τον Παπανδρέου στην εξουσία, κατηγορούν τον Τσίπρα πως γίνεται «Παπανδρέου»!


Δεν έχουν ντροπή, αφού κερδοσκοπούν ακριβως απο την έλλειψη ηθικής και την αναίσχυντη στάση τους. Μιλάμε για όλους αυτους που εσχάτως «αναγνωρίζουν το δικαιο του Καραμανλή» και κατηγορούν τον Παπανδρεου οτι φέρθηκε ανεύθυνα με το να εκβιάζει για πρόωρες εκλογες με αφορμή τον ΠτΔ και να διαβεβαιώνει οτι «λεφτα υπάρχουν». Εγκαλούν μαλιστα τον Τσιπρα οτι «κανει ακριβως αυτα που έκανε ο Παπανδρεου και μας οδήγησαν στην καταστροφή».
Ποιοι; Οι κλακαδοροι του παπανδρεϊσμού και του μνημονιου! Οι ψεύτες που διαβεβαίωναν οτι ο Γιωργος θα χτίσει σουπερ ..σχολεια και θα σβήσει τα χρεη των πολιτών στις τραπεζες! Οι αργυρωνητοι που εαν καιγόταν ένας κάδος έβγαιναν ζητώντας την παραιτηση Καραμανλη, Παυλοπουλου κλπ, ενώ όταν εξαρθρωθηκαν οι πυρήνες (τελευταία επιτυχία της αντιτρομοκρατικής) μιλούσαν για «φιάσκο» και ανθρώπινα δικαιώματα!
Οι αχρείοι που αποθέωναν τον πολιτικό παραφρονα και την συμμορία του, ενώ λίστες έκαναν φτερά και τραπεζες καταποντιζοντουσαν. Ολα αυτά, διότι απλα γέμιζαν τα ταμεια τους με τα θαλασσοδάνεια του Παπανδρεου.
Δειτε τωρα πόσο «ώριμη» στάση κρατούν! Κοτζαμ Ισραηλινή πρεσβεία χτυπήθηκε αλλά για μομφή στην κυβερνηση ουτε λόγος. Αντιθετα, λίγο θέλουν για να χρεώσουν στον Τσιπρα ΚΑΙ τον Μαζιωτη που οι ίδιοι άφησαν ελευθερο.
Το θεμα ειναι τι θα κανει η επόμενη κυβερνηση με δαύτους. Θα κανει το λάθος του Καραμανλή ή θα τους τελειώσει μια και καλή απελευθερώνοντας την πατριδα απο τον εσωτερικό εχθρό; 

 

 

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου