Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Όταν η προπαγάνδα γίνεται μόδα!Είναι γνωστό σε όλους, τουλάχιστον τους σκεπτόμενους, πως οι διαβόητοι "αστέρες" και οι "διασημότητες" της Δύσης ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, συνθέτες, τραγουδιστές, κλπ, είναι συνήθως προβληματικά άτομα, με βαριές ψυχολογικές παθήσεις και ως επί το πλείστον κοινωνικά απροσάρμοστοι.

Το κοινό χαρακτηριστικό αυτής της ομάδος ανθρώπων είναι η δίψα για αναγνώριση και η ακόρεστη επιθυμία για υλικά αγαθά και απολαύσεις. Προκειμένου να πετύχουν αυτές τις επιδιώξεις τους δεν διστάζουν να κάνουν την οποιαδήποτε παραχώρηση, χωρίς να καλοσκεφθούν τις συνέπειες. Έτσι, γίνονται εύκολα θύματα της Δυτικής προπαγάνδας, που τους χρησιμοποιεί κατά κόρον προκειμένου να χειραγωγήσει τους επίσης αφελείς και ανόητους θαυμαστές τους.

Από την εκλογή του Donald John Trump και μετά έχουν πληθύνει τα κρούσματα των "διασημοτήτων" που εκφράζονται μετά πάθους εναντίον του, ενώ μέχρι προχθές το σοβαρότερο πρόβλημα που τους είχε απασχολήσει ήταν το χρώμα στα νύχια ή/και στα χείλη τους και ο/η ερωτικός τους σύντροφος!

Ξαφνικά όλοι οι "celebrities" (όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί η Δύση) απέκτησαν πολιτική άποψη και κατακεραυνώνουν τον "απάνθρωπο" πρόεδρό τους επειδή αποφάσισε πως δεν θέλει άλλους πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ.

Σήμερα η Δύση έχει ονομάσει πρόσφυγες όλους αυτούς, που η πολιτική της ανά τον κόσμο ανάγκασε να μετακινηθούν από τον τόπο τους. Ωστόσο δεν είναι όλοι πρόσφυγες. Οι περισσότεροι είναι οικονομικοί μετανάστες, ενώ αρκετοί από αυτούς είναι τυχοδιώκτες και εγκληματίες, που εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους προκειμένου να αποφύγουν την φυλακή.

Η σύγκρουση των δύο κόσμων που μαίνεται πια ανεξέλεγκτη φαίνεται πως θα έχει απρόβλεπτες εξελίξεις. Ήδη υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για ρωγμές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ είναι πια πασιφανής η τάση εσωστρέφειας που διέπει τις "μεγάλες" δυνάμεις και τα κυρίαρχα κράτη των ΗΠΑ, της Γερμανίας αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας.

Οι ισχυροί του κόσμου κάνουν στο ακέραιο το καθήκον τους, δηλαδή επιδιώκουν πάση θυσία να επιβληθούν και να επικρατήσουν επί της γης. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στους πολλούς ανθρώπους, που δεν κάνουν το δικό τους καθήκον, δηλαδή να κρατήσουν το μυαλό τους ανοικτό και τα αυτιά τους ερμητικά κλειστά στην προπαγάνδα. Κανείς δεν θα είχε ισχύ και δεν θα μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιον, που σκέφτεται και έχει αποφασίσει να κρατήσει την τύχη της ζωής του στα χέρια του.

Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως η ζωή δεν είναι ό,τι δείχνει η τηλεόραση, δεν είναι ό,τι προβάλλει το κάθε Hollywood, δεν είναι ό,τι αναρτάται στο facebook ή τιτιβίζει ο twitter! Η ζωή είναι μια αδιάκοπη μάχη και διαρκής λήψη κρίσιμων αποφάσεων, που καθορίζουν τα επόμενα βήματά μας. Πώς είναι δυνατόν σε κάτι τόσο σημαντικό να εμπιστευόμαστε τον κάθε κοινωνικά απροσάρμοστο μόνο και μόνο επειδή προβάλλεται από τα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως;

Και ένα τελευταίο προς όλους τους "φιλάνθρωπους αλληλέγγυους": Αν "αγαπάτε" τόσο τους πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες να τους φιλοξενήσετε σπίτι σας! Κάντε τους μέλη της οικογένειάς σας και σταματήστε να επικρίνετε όλους όσοι δεν θέλουμε η Πατρίδα μας να γίνει αποθήκη ψυχών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου