Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Αλβανικό εθνικιστικό παραλήρημα σε εξέλιξη με αφορμή τα “αετόπουλα”!


Βρήκαν ευκαιρία οι Αλβανοί εθνικιστές και άρχισαν να μας κάνουν και μαθήματα δημοκρατίας! Κάποιος νεαρός Ταχίρ Βελίου που δηλώνει…πρόεδρος του κινήματος για την “Ενωμένη Αλβανία” έχει γράψει στη προσωπική του σελίδα στο facebook ένα κείμενο στο οποίο κατηγορεί την Ελλάδα για τρομοκρατία και μας καλεί να τηρήσουμε τις διεθνείς μας υποχρεώσεις!
Ο νεαρός πρόεδρος θεωρεί τρομοκρατία κατά των Αλβανών τις αυτονόητες αντιδράσεις για την πράξη των επτά νεοσύλλεκτων και θεωρεί απειλή τη δήλωση Καμμένου που είπε “οποιος δεν αισθάνεται Έλληνας μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του”.
Δεν θα μεταφέρουμε τίποτα απ΄ όσα γράφει στο παραληρήμά του ο νεαρός και ανιστόρητος “πρόεδρος του κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία”. Ας διαβάσει την ιστορία της χώρας του πρώτα
και μετά αν έχει κουράγιο ας επανέλθει.
Ο κύριος αυτός χαρακτηρίζει βέβαια τρομοκρατική οργάνωση την “Ομόνοια” .
Αναδημοσιεύουμε μόνο τους χάρτες που έχει δημοσιεύσει στη σελίδα του. Ο κύριος αυτός εμφανίζεται ως …ευρωπαϊστής και είναι γεγονός ότι η Ευρώπη όλους αυτούς τους χαϊδευει τ΄ αυτιά αντί να τους τα τραβά. Οι χάρτες είναι απαράδεκτοι.
Όσο για τα περί τσαμουριάς που αναφέρει θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι συνεργάτες των ναζί είναι ένα θέμα το οποίο πράγματι θα έπρεπε να απασχολεί την Ελλάδα. Όλοι αυτοί έμειναν ατιώρητοι για όσα διέπραξαν εναντίον της Ελλάδας κι αυτό είναι πράγματι ένα ζήτημα που παραμένει ανοιχτό.
Η Ελλάδα οφείλει να αντιμετωπίσει όλο αυτό το παραλήρημα με ψυχραιμία. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι “πρόεδροι” κι άλλοι γραφικοί εθνικιστές δεν πρέπει να μπουν στη θέση τους. Σ΄ αυτούς περιλαμβάνεται ο κ.Ράμα που καλύπτει όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου