Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κλάψε για το Unfollow

Διαβάστε ένα κράξιμο από τη σελίδα του Κούλογλου...

Είχα μια περιέργεια να δω με ποιο τρόπο θα δικαιολογήσουν (αν όχι ιδεολογικοποιήσουν) οι διανοούμενοι -άσπιλοι -αμόλυντοι -ασυμβίβαστοι συντελεστές του unfollow το γεγονός ότι θα σπονσοράρονται από τον «σύντροφο» Μαρινάκη.

Δεν με απογοήτευσαν. Οι απαντήσεις τους είναι εξίσου χυδαίες, αμετροεπείς και επιθετικές με τις ύβρεις που εξαπέλυαν εναντίον όποιου διαφωνούσε με το επαναστατικό τους «πακετάκι». Διάβασα κείμενο του Άρη Χατζηστεφάνου και ανάρτηση κάποιας κυρίας Αλεβιζοπούλου.

Share δεν τους δίνω ούτε για αστείο, αλλά έχω να πω ότι όχι μόνο το έκαναν

χειρότερο, όχι μόνο φωνάζουν για να καλύψουν τις ενοχές τους, όχι μόνο αδυνατούν να κάνουν οποιονδήποτε διάλογο , αλλά επιπλέον δεν πείθουν και γίνονται κωμωδία.

Για γιαούρτια; Όχι, χαμένα θα πάνε. Μόνο οίκτος. Τα πιστοποιητικά αριστεροσύνης που μας ζητούσαν αυτοί και κάτι όψιμα επαναστατημένοι κολαούζοι τους σκέφτομαι και πνίγομαι από τα γέλια. Από την άλλη δεν ξέρω, ίσως στο μέλλον να αναγνωρίσω την τεράστια θυσία τους για την επανάσταση, η αχάριστη

http://tvxs.gr/news/internet-mme/klapse-gia-unfollow

Unfollow και Μαρινάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο τελευταίο τεύχος του Unfollow θα σταματήσει σίγουρα στο άρθρο με την, επιβλητική, φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τίτλο «Αυτός ο καναλάρχης ποιανού είναι; Άνοιξε το επάγγελμα. Διευκολύνσεις εκατέρωθεν. Τιμές φιλικές!».

Το άρθρο υπογράφει ο υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Η ένταση με την οποία επεδίωξε κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει τη «μαγική» άδεια δείχνει πόσο πολύτιμο είναι γι’ αυτούς να έχουν στα χέρια τους ένα εργαλείο που διαμορφώνει το πολιτικό κλίμα και επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα. Η κυβέρνηση, από τη μεριά της, αν δεν υπήρχαν οι επιχειρηματίες Μαρινάκης, Σαββίδης, Καλογρίτσας, δεν θα οργάνωνε δημοπρασία με τόσο υψηλό τίμημα με τους υπάρχοντες καναλάρχες».

Η κριτική αυτή, ωστόσο, περί των «εργαλείων διαμόρφωσης του πολιτικού κλίματος», δεν εμπόδισε την εκδοτική ομάδα του – αυτοπροσδιοριζόμενου ως «αντισυστημικού» Unfollow – να συμπράξει πάραυτα με έναν από τους νέους… διαμορφωτές, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά», που απηχεί σταθερά τις απόψεις και τις θέσεις Μαρινάκη από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της, ανακοίνωσε πανηγυρικά την κυκλοφορία, ως ένθετου στην εφημερίδα, ενός νέου «μηνιαίου περιοδικού έρευνας», του REPORT.

Το περιοδικό θα κάνει «πρεμιέρα» στις 24 Σεπτεμβρίου και τη έκδοσή του αναλαμβάνει η... εκδοτική ομάδα του Unfollow: 'Οπως ανακοίνωσαν τα «Παραπολιτικά», εκδότης-διευθυντής θα είναι ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, υπεύθυνος έκδοσης του Unfollow, και διευθυντής σύνταξης ο Αυγουστίνος Ζενάκος, υπεύθυνος σύνταξης του Unfollow.

Πρόκειται για μια σύμπραξη μεταξύ... «αντισυστημικών» και «συστήματος» που – αν μη τι άλλο ― γεννά ενδιαφέρον, αλλά και πολλά ερωτήματα στην τρέχουσα συγκυρία του επιχειρηματικού και πολιτικού πολέμου για τις τηλεοπτικές άδειες. Πόσο μάλλον, αφού το Unfollow διαπρέπει εδώ και πολύ καιρό στην έντονη κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά. Με εξώφυλλα όπως εκείνο με την φωτογραφία Τσίπρα και τον τίτλο «ο ΣΥΡΙΖΑ είμαι εγώ», με βολές για «παράκεντρα εξουσίας», «αρχηγικό ΣΥΡΙΖΑ» και «εθνικοπατριωτική στροφή», και με πυρά για διακυβέρνηση μέσω μιας «αυτονομημένης» ηγετικής ομάδας...

http://tvxs.gr/news/internet-mme/unfollow-kai-marinakis-enonoyn-tis-dynameis-toys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου