Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Οι δανειστές πιέζουν για να κόψουμε συντάξεις-Οι "αγανακτισμένοι" της Κω φορτίζουν για 5 ευρώ τα κινητά των μεταναστών


Στόχος των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με το κουαρτέτο είναι να μη γίνουν περικοπές στις κύριες συντάξεις, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Η πρόταση των δανειστών ήταν να κόψουμε συντάξεις και η απάντησή μας ήταν ότι αυτό δεν γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος...

«Παλεύουμε να προστατεύσουμε τις ομαδικές απολύσεις», είπε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", και υπογράμμισε ότι στόχος των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με το κουαρτέτο είναι να μη γίνουν περικοπές στις κύριες συντάξεις. Ο ίδιος εξήγησε πως στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση επιθυμεί να προστατεύσει τους νέους επιστήμονες και ταυτόχρονα να πατάξει τη φοροδιαφυγή.

«Η πρόταση των δανειστών ήταν να κόψουμε συντάξεις και η απάντησή μας ήταν ότι εμείς δεν θα κόψουμε συντάξεις γιατί δεν αντέχει, πλέον ο συνταξιούχος», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των..
Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος.

Αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις είπε πως το πρόβλημα των αγροτών έγκειται στο ότι ορισμένοι που έχουν μεγάλες εκτάσεις, αλλά δεν είναι πραγματικοί αγρότες, εισέπρατταν τις επιδοτήσεις σε βάρος των πραγματικών αγροτών, που θα έπρεπε να έχουν αφορολόγητο στο πετρέλαιο.

Ο ίδιος κάλεσε τους αγρότες να αφήσουν τα μπλόκα και να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρωθυπουργό, ώστε να βρεθεί λύση.

Οι "αγανακτισμένοι" της Κω φορτίζουν για 5 ευρώ τα κινητά των μεταναστών

«Θυμάστε κάποιους αγανακτισμένους στην Κω, πέρυσι το καλοκαίρι; Οι αγανακτισμένοι στην Κω, όμως, κάποιοι από αυτούς, ή μάλλον οι ίδιοι, έχουν βάλει 15 πολύπριζα μπροστά από το μαγαζί τους και φορτίζουν με 5 ευρώ το κινητό του μετανάστη», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός, μιλώντας στο mega, είπε: «Όταν πουλάνε το μπουκαλάκι νερό 3 ευρώ και έχουν περάσει 1 εκατομμύριο άνθρωποι, και έχουν πιει δύο μπουκαλάκια την ημέρα, μιλάμε για 6 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα λέω για να δούμε ότι το μεταναστευτικό είναι ένα θέμα πολύπλοκο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου