Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Αποκαλυπτικό: Η «σκοτεινή» μειονότητα που κυβερνά την Αμερική


Το βρώμικο μυστικό της Αμερικής που κρύβεται πίσω από συνωμοσιολογίες και κυνήγι μαγισσών.
Πως μετά την πτώση του τείχους οι ΗΠΑ ξαφνικά μεταμορφώθηκαν στο μακρύ χέρι της «άοπλης» Γερμανίας.
Το ανεξήγητο φαινόμενο βομβαρδισμού παραδοσιακών συμμάχων προς όφελος παραδοσιακών εχθρών.
Η μελέτη του Economist που αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται υπό γερμανική «κατοχή»!
Ο γερμανοτραφής σοσιαλισμός που έγινε εξουσία μέσω των Κλίντον και παίζει τα ρέστα του μετά την «παρένθεση» Ομπάμα.
Η οικογένεια Kohler έφτασε στο Γουισκόνσιν το 1854. Πολλοί γνωρίζουν το παραδοσιακό σαλέ που έχτισαν το 1920 προς..
τιμήν των προγόνων τους και κάνουν αυτά τα «γραφικά» δρώμενα. Λίγοι γνωρίζουν πως οι Κόλερ μέσω γάμων αυστηρά «γερμανικών» έγιναν μια από τις ισχυρότερες οικογένειες της Αμερικής, οι βασιλιάδες των ειδών υγιεινής με τεράστια ανοίγματα στον κατασκευαστικό κλάδο.
Ακόμα πιο λίγοι γνωρίζουν οτι οι Γερμανοί είναι μακράν η μεγαλύτερη μειονότητα της Αμερικής. Μεγαλύτερη ακόμα και απο τους ισπανόφωνους μεξικάνους! Σύμφωνα με τις επίσημες πηγές, 46 εκατομμυρια αμερικάνοι επικαλούνται γερμανική καταγωγή. Πολύ μεγαλύτερος αριθμός από τα 33 εκ. που διεκδικούν ιρλανδικής ρίζες ή τα 25 εκ που αυτοπροσδιορίζονται ως Άγγλοι. Υπάρχουν πολιτείες που πραγματικά κυριαρχούν οι Γερμανοί, όπως το Γουισκόνσιν όπου σχεδόν ένας στους δύο κατοίκους είναι Γερμανός.
Και όμως, παρά τους συντριπτικούς αριθμούς, παραμένουν «αόρατοι». Όλοι για παράδειγμα γνωρίζουν οτι ο Μάικ Δουκάκης ειναι Έλληνας ή ότι οι Κένεντις ειναι Ιρλανδοί.
Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι εταιρείες όπως η Pfizer, η Boeing, η Steinway, η Heinz ιδρύθηκαν και ελέγχονται από τους Γερμανούς. Το «στοιχείο» αυτό υπάρχει κάπου χαμένο στις ιστοσελίδες των εταιρειών, σα να θέλουν να κρύψουν την ιστορία τους.
Ακόμα και για την Levi’s, ο αστικός μύθος την θέλει «εβραϊκή», όταν στην πραγματικότητα από το 1902 ο άκληρος Βαυαρός, Εβραίος το θρήσκευμα Levi Strauss, εκχώρησε τα πάντα στον «Άρειο» γαμπρό του, Stern.
Είναι λοιπόν γεγονός οτι όλοι οι γερμανικοί κολοσσοί θάβουν τεχνηεντως την γερμανική τους καταγωγή, ίσως και για να κρύψουν το μαύρο, ναζιστικό χρήμα που τις γιγάντωσε κατά την πτώση του Βερολίνου (The red house report).

«Γερμανισμός, σοσιαλισμός και μπύρα» …κανει το Μιλγουόκι διαφορετικό, λέει ο ιστορικός John Gurda καθώς το Μιλγουόκι γερμανοκρατειται, έχει σοσιαλιστές δημάρχους και η ομάδα της πόλης λέγεται «Ζυθοποιοί»! (Milwaukee Brewers)
«Εμείς οι Γερμανοί δεν ανήκουμε στην αριστοκρατία, είμαστε σοσιαλιστές»! Λέει ο δήμαρχος και μαζί του οπωσδήποτε θα συμφωνούσε ο Σημίτης, ο Τσουκάτος, ο Άκης και ο Γιάννος που συμπτωματικά πουλούσαν σοσιαλισμό υπηρετώντας πιστά τον γερμανισμό.
Κάποιοι άλλοι ιστορικοί δικαιολογούν αυτή την γερμανική μυστικοπάθεια λόγω των παγκόσμιων πολέμων. Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, οι γερμανοί βρέθηκαν υπό διωγμό εντός των ΗΠΑ: Πολλοί εκτελέστηκαν στην μέση του δρόμου. Η διδασκαλία της γλώσσας απαγορεύτηκε ακόμα και στα σχολεία. Γερμανικά βιβλία κάηκαν, εταιρείες μετονομάστηκαν άρον άρον, ενώ γερμανοί μεταναστες υποχρεώθηκαν να αγοράσουν πολεμικά ομόλογα για να αποδείξουν τον αμερικανικό πατριωτισμό τους. Η εθνική φρουρά εισέβαλλε σε γερμανοκρατούμενη πόλη στην Μινεσότα όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν να συμβάλλουν στον πόλεμο κατά της Γερμανίας. Τα γεγονότα του Α’ ΠΠ έκαναν την συντριπτική πλειοψηφία των γερμανων της Αμερικής να αλλάξουν όνομα και ταυτότητα.
Προκαλεί εντύπωση πάντως το «κατόρθωμα» των γερμανων να αποκρύψουν τις τρομερές θηριωδιες που διέπραξαν ή συντόνισαν κατά τον πρωτο παγκόσμιο πόλεμο, από την καρδιά της Ευρωπης εώς την Αρμενία και τον Πόντο. Όπως και αποκρυφθηκε ο ξεκάθαρος ρόλος του Γερμανού πράκτορα Λένιν που διέλυσε την Ρωσία, σώζοντας την Γερμανία από την καταστροφή του Ανατολικού μετώπου.


Φωτό: Ο Χίτλερ και ο Λένιν παίζουν σκάκι στην Βιέννη του 1909. Η ξεκάθαρη ιστορία οργάνωσης των γενοκτονιών που οι Γερμανοί έθαψαν με κάθε κόστος.

Στον Β´ ΠΠ όσο και αν φαίνεται περίεργο, τα πράγματα στην Αμερική ήταν πιο ήρεμα. Μολις 10,000 Γερμανοί της Αμερικής θεωρήθηκαν «εσωτερικός εχθρός» αλλά το Ολοκαύτωμα έδωσε ακόμα μια αφορμή στους γερμανούς να κρυφτούν. Μάλλον ηταν πρόφαση, αφού το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων του Ράιχ μεταφέρθηκε στην Αμερική πριν την πτώση και γιγάντωσε τις εταιρειες γερμανικων συμφεροντων. Οι οποίες με την σειρά τους εξασφάλισαν την ατιμωρησία τους με τον δόλιο τρόπο: Το Ολοκαυτωμα να θεωρείται πως έγινε από φανατικούς «χομπιστες» και όχι από φιλοχρήματα κτήνη που αποκόμισαν τεράστιες περιουσίες και δούλους μέσα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Σήμερα, ακόμα και ο μέσος γερμανοαμερικανος δείχνει να κυριαρχεί. Με μέσο εισόδημα $61,500 ετησίως, 18% πάνω από τον ΜΟ της χώρας και ιστορικά χαμηλά στην ανεργία. Πραγματικά μία «Άρεια φυλή» που και στην μαστιζομενη από την κρίση Αμερική συνεχίζει να καλοπερνά. Και να κρύβεται, αφού ακόμα και σημερα το 97% των γερμανων μιλούν μόνον Αγγλικά ακόμα και στο σπιτι.
Δεν κρύβουν όμως τον ενθουσιασμό τους για την επερχόμενη υποψηφιότητα Κλίντον, αφού ο συζυγος της συνέχισε επάξια το έργο του Χίτλερ και όχι με το αζημίωτο. Η καταστροφη της Γιουγκοσλαβίας και ο θρίαμβος Κροατων και Βοσνίων ηταν το πρωτο ναζιστικό χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης μετά απο 60 χρόνια. Μπορεί οι γερμανοι να ελπίζουν, η ανθρωπότητα όμως θα πρεπει να τρέμει για το τι θα συμβεί εαν η Κλίντον εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

(Πληροφορίες από τον Economist)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου