Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Υπόγειο κτύπημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν από το Πεντάγωνο: Πάσχει από αυτισμό…


Υπόγειο κτύπημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν από το Πεντάγωνο: Πάσχει από αυτισμό…
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πάσχει από μια μορφή αυτισμού, το σύνδρομο Άσπεργκερ, που τον αναγκάζει να ασκεί “μέγιστο έλεγχο” του εαυτού του όταν περνά μια κρίση, υποστηρίζεται σε μια έκθεση του αμερικανικού Πενταγώνου που είχε συνταχθεί το 2008 και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).
Μελετώντας τις εκφράσεις του προσώπου του σε διάφορα βίντεο, οι στρατιωτικοί ειδικοί συμπέραναν ότι η νευρολογική ανάπτυξη του Ρώσου προέδρου “διαταράχθηκε” κατά την παιδική του ηλικία, έτσι που δίνει την εντύπωση μιας φυσικής ανισορροπίας και μιας δυσκολίας στο να ..
σχετίζεται με άλλους ανθρώπους.
“Αυτό το σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς προσδιορίστηκε από τους νευρολόγους ότι είναι το σύνδρομο Άσπεργκερ, μια μορφή αυτισμού που επηρεάζει όλες τις αποφάσεις του” υποστηρίζει η συγγραφέας της έκθεσης, η Μπρέντα Κόνορς της Σχολής Πολέμου του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.
Ωστόσο το Πεντάγωνο υποβάθμισε τη σημασία αυτής της έκθεσης, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα USA Today. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έφτασε ποτέ στο γραφείο του υπουργού Άμυνας ή άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων.
Πάντως, η υπόθεση που έκανε η Κόνορς δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί παρά μόνο με τη μελέτη της απεικόνισης του εγκεφάλου του Πούτιν. “Κατά τη διάρκεια κρίσεων, για να σταθεροποιηθεί και να ισορροπήσει τις αντιλήψεις (…) πρέπει να επιβάλει στον εαυτό του τον μέγιστο έλεγχο”, εξηγεί η Κόνορς η οποία έχει μελετήσει τη γλώσσα του σώματος και άλλων ηγετών.
Σύμφωνα με την έκθεση, το μονίμως σταθερό βλέμμα του Πούτιν είναι η ένδειξη μιας νευρολογικής ανεπάρκειας και μιας ανικανότητας να αντιλαμβάνεται τα εξωτερικά σημάδια, ενώ παρουσιάζει επίσης και μια “υπερευαισθησία”.

 http://mignatiou.com/2015/02/ipogio-ktipima-ston-poutin-apo-to-pentagono-paschi-apo-aftismo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου