Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΜΑ»

kammenos2
Ο κ. Καμμένος τόνισε πως  θα δημιουργηθεί μία μεγάλη μονάδα της ΜΟΜΑ,  αμέσως μετά τις αντίστοιχες στο Λουτράκι και..
περιοχή της Μακεδονίας. 
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης ότι εγκαινίασε σήμερα (19/2/2015)  το Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου μέσω του οποίου θα ελέγχεται το σύνολο των αεροπορικών δυνάμεων της χώρας.
Επιπλέον, επεσήμανε ότι για τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας η Λάρισα με τους στρατιωτικούς της μηχανισμούς αποτελεί ένα δεύτερο Πεντάγωνο.

Ο κ. Καμμένος ενημέρωσε πως σύμφωνα με τη νέα πολιτική του υπουργείου, η 1η Στρατιά και η ΑΣΔΕΝ θα υποδέχονται πλέον το σύνολο των στρατεύσιμων.
Ο υπουργός Άμυνας επανέλαβε ότιθα παραχωρηθεί στους αξιωματικούς το επίδομα παραμεθορίου ενώ θα αποκατασταθούν οι μισθολογικές τους μειώσεις.


Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι μετά την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας,  οι Ελληνες ενωμένοι θα δώσουν αγώνα για να πετύχουν το λογικό.
Στη σημερινή του περιοδεία τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνόδευαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος Βασίλης Κόκκαλης και η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

πηγη : newsroom onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου