Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ANEΛ για Ποτάμι: Είστε οι σύγχρονοι πολιτικοί μαυραγορίτες!



ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Οι εκπρόσωποι του πολιτικού μαυραγοριτισμού επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους της Ελληνικής κοινωνίας
Σήμερα ο γνωστός λάτρης του Μνημονίου και του ΕΝΦΙΑ Χάρης Θεοχάρης με την συκοφαντική του επίθεση κατά των ΑΝ.ΕΛ επιβεβαίωσε τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ που κατήγγειλε το «Ποτάμι» ως εκπρόσωπο ντόπιων συμφερόντων.
Η έμφυτη ευγένεια του Τ. Κουίκ δεν του επέτρεψε να αναφερθεί και στα ξένα συμφέροντα που εκπροσωπεί το «Ποτάμι». Στους σύγχρονους εκπρόσωπους του..

μαυραγοριτισμού που επιτίθενται στους Έλληνες πατριώτες με την ιαχή «Γερούν γερά» αντί του παλιού «βάστα Ρόμελ»…
Ο κ. Θεοχάρης αντί να γίνεται φερέφωνο ξένης προπαγάνδας κατά των ΑΝ.ΕΛ καλό είναι να απαντήσει επιτέλους στην καταγγελία – σοκ του πρώην γραμματέα Διαφάνειας Γ. Σούρλα ότι επί συγκυβέρνησης Σαμαρά εξυπηρέτησε τη μεγάλη φοροδιαφυγή με την έκδοση σκανδαλώδους εγκυκλίου ως γραμματέας τότε Δημοσίων Εσόδων.
Αν ήθελε, όπως λέει, να αρνηθεί την κατηγορία του «εκπροσώπου της διαπλοκής» θα έπρεπε να είχε απαντήσει πειστικά στο Γ. Σούρλα ήδη από χθες. Προφανώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του «Ποταμιού» προτιμά τις συκοφαντίες ή τη σιωπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου