Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΦΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ «ΑΒΟΛΑ, ΣΙΧΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ;


Ερωτήσεις προς πατριδοκάπηλους υποκριτές

Μπροστά στον ΙΕΡΟ χώρο της μάχης των Θερμοπυλών, εκεί όπου μια χούφτα Έλληνες έπεσαν μέχρις ενός για να μην περάσουν οι εχθροί της Πατρίδας, εκτιλύχθηκε ένα ακόμα επεισόδιο στην φαρσοκωμωδία που ονομάζεται "εθνικιστικό κίνημα"!

Εκεί όπου κάθε πραγματικός Έλληνας και Ελληνίδα θα έπρεπε να στέκεται σιωπηλά, βουβά τιμώντας τους ήρωες, ο άκρατος λαϊκισμός - πατριδεμπορία αποθεώθηκε!

Ακούσαμε λοιπόν εκείνους που πρόσφατα ΒΟΛΕΨΑΝ 4 ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ στη βουλή, να λένε πως "αισθάνονται άβολα εκεί μέσα"!

Θαυμάσαμε όσους ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ να διατυμπανίζουν πως νιώθουν "μια σιχασιά" για εκείνα!

Είδαμε τους κατέχοντες βουλευτικά αυτοκίνητα και παχυλότατους μισθούς, να δηλώνουν πως είναι έτοιμοι "για μάχη" με το κατεστημένο ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ!!!

Συγκινηθήκαμε πολύ, όταν ακούσαμε εκείνους που εισπράττουν έως ευρωλεπτού την κομματική επιχορήγηση ενώ ο λαός πεινάει, να τονίζουν πως "είμαστε έτοιμοι να φύγουμε από τη βουλή, εάν θέλουν"! 

Ε, λοιπόν! Επειδή η υποκρισία, ο φαρισαϊσμός και η γελοιότητα σε αυτό τον τόπο ανέκαθεν ήταν είδος προς...εξαγωγή, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! Απαρνηθείτε τα εκατομμύρια ευρώ και το συστημικό βόλεμα, αν τολμάτε!

Δεν μπορεί να αισθάνεστε "αηδία" μέσα στο άντρο της διαφθοράς και της διαπλοκής, αλλά να απολαμβάνετε ευχαρίστως όλα τα προνόμια που σας παρέχει!

Και τέλος πάντων, αν θέλετε μόνο να ψηφοθηρίσετε ψαρεύοντας σε θολά νερά και εκδουλεύοντας πατριωτισμό σε αφελείς, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ!!!


Γιατί ο Λεωνίδας που αισθανόταν άβολα, σιχασιά και αηδία με τους Πέρσες, δεν περίμενε ούτε να τον καλέσουν, ούτε να του πουν τι πρέπει να κάνει! Ούτε προσκύναγε δύο αφεντικά! Ούτε πληρωνόταν από τους Πέρσες για να τους...απειλεί μετά με πόλεμο!


Είπε, απλά και αντρίκεια: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!


Πράξτε λοιπόν το ίδιο, αλλιώς μην καπηλεύεστε τη μνήμη και τους αγώνες πραγματικών Πατριωτών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου