Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΞΕΤΣIΠΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ

Οι  εθνοπροδότες  εξαπολύουν την τελειωτική τους επίθεση – κατά πως πιστεύουν- εναντίον των Ελλήνων και της Χώρας τους. Τύποι «κοσμοπολίτες» και «διεθνιστές» κάθε απόχρωσης  χρησιμοποιούν κάθε αποπροσανατολιστικό και απατεωνίστικο τρόπο  ώστε να μας διατηρούν ψοφοδεείς και   ξεψυχισμένα ερπετά της ζητιανιάς. Έτσι μας κατάντησαν οι υπάλληλοι των τραπεζών και των «lobbys» με τα κολάρα και τις δήθεν περισπούδαστες παπάρες τους!  Όμως τι να περιμένει κανείς από εκχωρημένους υπαλλήλους!!!
Αυτοί οι «περισπούδαστοι» δήθεν τεχνοκράτες και βιζατόροι των ταμείων των ισχυρών μας «βεβαιώνουν» τάχα ότι  θα πρέπει να ξεπουλήσουμε το «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καθώς όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Γιάννης Στουρνάρας στα μέλη της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής «τόσο η Τράπεζα της Ελλάδας, όσο και ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας έκριναν το Τ.Τ μη βιώσιμο». Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει άλλη παράταση στην διοίκηση του Τ.Τ. για τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του 2011 και επομένως την Παρασκευή 31.8.2012 λήγει η  τέταρτη παράταση που έχει λάβει το συγκεκριμένο ίδρυμα.
Προσέξτε συνΈλληνες τις δολοπλόκες απάτες τους! Ο τάχα αντικειμενικός «τεχνοκράτης» μας κάνει πάσα στο πραγματικό αφεντικό του τραπεζιτικού συστήματος στην Ελλάδα. Μας σπρώχνει «αναπολόγητους» στο αδηφάγο «σακούλι» των Ρότσιλντ που έχουν κατασπαράξει τις σάρκες και το αίμα των Ελλήνων από την Μικρασιατική καταστροφή, το Β!Παγκόσμιο και τη συνέχεια. Έχουν κατασπαράξει των πλούτο των Ελλήνων της Ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και της καταδιωγμένης από τις κεμαλικές ορδές μέσω της τράπεζας της Ανατολής που καταθάβουν βιαστικά οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων και στέργουν οι προδοτικά συμπεριφερόμενοι πολιτικοί και τεχνοκράτες που έχουν επικαθίσει στο σβέρκο μας!
Και εμείς ψοφοδεείς και τρομαγμένα δουλικά καθόμαστε «πρώτη θέση» για να … απολαύσουμε τον αποκεφαλισμό των παιδιών μας, την κατάλυση των ιερών και των οσίων μας, την ιστορία και τις απαντοχές μας. Φτάνει να μας επιτρέψουν τα φεστιβάλ των μπουτάρηδων και των κραγμένων της ομοφυλόφιλης διαστροφής ,που τάχα προοδευτικοί πασχίζουν να μας πείσουν ότι είναι μία «ιδιαιτερότητα» όπως η αναπηρία ή κάτι παρόμοιο ή εν πάσι περιπτώσει ελεύθερη απόφαση μεταξύ επιλογών του φυσιολογικού.
Όσο φυσιολογικό είναι η καταπίεση όποιου διαθέτει την καπατσοσύνη και την δύναμη και το αδίστακτο να βασανίζει ανθρώπους και κοινωνίες, άλλο τόσο φυσιολογική είναι και η διαστροφή που απαιτεί να αναγνωριστεί ως παραλογή του φυσιολογικού! Είναι καραμπινάτη διαστροφή! Όμως για να μην μπορούμε να αναγνωρίζουμε την αλήθεια από την κατασκευασμένη μυθοπλασία που μας μπολιάζουν με τη βία τα ξόανα της παγκοσμιοποίησης και τα όργανα του αφεντικού τους . Έτσι ώστε να αποδεχόμαστε ανεξέλεγκτα όλες τις παπαριές που μας ξεστομίζουν υπάλληλοι-όργανα τους, έστω και τραπεζίτες, έστω και υπουργοί εκλεγμένοι και δοτοί!
Συνέλληνες
Δυστυχώς για άλλη μία φορά στην ιστορία της πατρίδας μας παραδώσαμε την «κερκόπορτα»  της εθνικής μας ταυτότητας (με φυσικούς αυτουργούς τους πολιτικούς και τους τεχνοκράτες) και εισβάλλουν βίαια όλα τα από δεκαετίες αχόρταγα όρνεα που κατασπαράζουν τα σπλάχνα του συλλογικού Προμηθέα της ανθρωπότητας. Της Ελλάδας ,που τα όργανα της παγκοσμιοποίησης των διάφορων Ροτσιλντ-Σορος και όλης της σπείρας των παγκοσμιοποιητών, που πλέον ξεμπροστιάστηκαν και είναι γνωστοί , αποφάσισαν να ξεκάνουν για λόγους που θα επανέλθουμε αλλά και ήδη έχουν παρουσιάσει και άλλοι μπλόγκερς!
Δυστυχώς ο μιμητισμός μας, το εξασθενημένο «άρωμα» της καταγωγής μας, η συκοφαντημένη από τους «ιδιαιτεριστές» ταυτότητά μας και ο εθισμός μας στο εύκολο και υλικό όφελος χωρίς φραγμούς και όρια άνοιξαν την πόρτα στους «βάρβαρους». Τώρα υφιστάμεθα την κατοχή τους που καθημερινά σκληραίνει και στέλνει στην αυτοκτονία χιλιάδες Ελλήνων. Και για όλα αυτά οι Παπανδρεο-Σαμαρα-Κουβέληδες προσποιούνται ότι «συμπάσχουν», κι όμως προωθούν μέτρα και τρόπους που θα κάνουν τους χιλιάδες θύματα, δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες . Μανάδες και παιδιά χωρίς σύζυγο και πατέρα, χωρίς γιούς και κόρες, χωρίς μανάδες και αδελφούς. Και μας λένε οι άθλιοι της κυβερνητικής συναλλαγής πως κάνουν το καλύτερο! Πως τους αντέχουμε;;;
            Συνέλληνες
Οφείλουμε στην Πατρίδα μας, τα παιδιά μας, τουα δικούς μας, τα ιερά και τα όσιά μας να εξεγερθούμε από την υποταγή μας στη δουλεία των μνημονίων των δυτικών και «ευρωπαϊκών» αφεντάδων και των διεθνών τραπεζιτικό-τοκογλυφικών αρπακτικών. Οφείλουμε να αρνηθούμε τους βρυκόλακες που μας προτείνουν να μας κρατήσουν σε οριακότητα ζωής προκειμένου να βρίσκουν εύκολα το αίμα που τους τρέφει και να μας χρησιμοποιούν ανενόχλητα ως εκφοβιστικά παραδείγματα ενάντια σε κάθε έναν που θα σκέφτονταν να «σηκώσει» κεφάλι στην «ιερή συμμαχία» των ημερών μας. Οι πρόγονοί μας το έκαμαν σε εξαιρετικά δυσμενείς για τους ίδιους συνθήκες .Οφείλουμε και εμείς να πράξουμε το ίδιο σήμερα για τα παιδιά μας και τα ιδανικά μας που προσπαθούν να μας πούν ό,τι δεν έχουμε!
            Το παράδειγμα των ξυπόλητων Ελλήνων των διωγμών, των κατατρεγμών, των αιμάτων και του πόνου το έχουμε. Και εκείνες τις εποχές υπήρξαν οι οπαδοί των εύκολων λύσεων που γέμιζαν τα χαρέμια των «γλετζέδων» Πασάδων . Πόρνες θηλυκές και αρσενικές. Σαν αυτούς που σήμερα διεκδικούν την … ανέντιμη «ισοτιμία» της διαστροφής να επιβληθεί επί όλων. Έλληνες κρατήστε γερά και ας αντεπιτεθείτε- ούμε στην «Νέα Τάξη» των προσκυνημένων! Την τάξη των βολεμένων στην ατιμία και την ανομία. Των βολεμένων στην διαφθορά και τον βούρκο. Να πούμε ΟΧΙ και πάλι στον βαρβαρισμό των αγορών και των αγοραίων.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου